İninal'den Yeni Dolum Noktası!

Artık Ininal kartımıza ING Bankası ATM'lerinden para yükleyebileceğiz.

Sadece Ininal kart numaranızı girerek ING Bank ATM'lerinde bulunan "Kartsız İşlemler" menüsünden ücretsiz bakiye yüklemek mümkün!

image.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşte bu! Sonunda gittiğim yere kartımı götürmem gerekmeyecek :D. Bu güzel oldu. Bilgilendirme için teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Başkalarını bilemem ama kartın numarasını ezberlediğimden yükleme dışında kartı görmüyorum bile. Zaten sadece internet alışverişlerimde kullanıyorum. Artık kartı hiç görmem gerekmeyecek :)
 
Kafalar hep aynı. Örneğin kartınızı evde unuttunuz ve eve uzak bir yerdesiniz ancak kartı alıp gelip para yüklemek yerine direk para yükleyip eve geçmeniz gerekli; evde bulunan mesela annenizi arıyıp kartın numarasını istiyorsunuz ve para yatırıyorsunuz ardından eve gelince işinizi hallediyorsunuz. (y)
 
Vay be. Ben de Paypal almayı düşünüyordum ama evimizin hemen altında ING ATM'si olduğu için bu haberi görünce baya bir kafam karıştı. Siz ne önerirsiniz ? İkisinin artısı ve eksisi nedir ? Sanırım ininal ile yurtdışından alışveriş yapılmıyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı