ATM'den bakiye yüklerken para ATM'de sıkıştı ne yazmam lazım örnek olarak daha önce resmi bir kuruma mail atmadım.Yazdığınız Mail'in konusunu yazmanız lazım.
Kısaca içeriğinin ne olduğu, atıyorum: "Kapanan hesabın geri açılma talebi."
Hocam onun için ATM'nin sahibine gitmeniz lazım. Atıyorum PTT ise, o firmaya gidip durumu anlatmanız lazım ve paranızı geri alacaksınız.ATM'den bakiye yüklerken para ATM'de sıkıştı ne yazmam lazım örnek olarak daha önce resmi bir kuruma mail atmadım.
ATM bana müşteri hizmetlerini aramamı söyledi yani onunla ilgili bir yazı çıktı ve bende aradım bana mail'den dilekçe formu göndereceğini ve o formu A4 kağıdına yazıp onlara iletmem gerektiğini söylediler. Konu olarak ne yazmam gerekiyor? Bana banka ile iletişime geçeceklerini söylediler.Hocam onun için ATM'nin sahibine gitmeniz lazım. Atıyorum PTT ise, o firmaya gidip durumu anlatmamız lazım ve paranızı geri alacaksınız.
"İninal karta para yüklerken, ATM'ye param sıkıştı. Paramı kaybettim."ATM bana müşteri hizmetlerini aramamı söyledi yani onunla ilgili bir yazı çıktı ve bende aradım bana mail'den dilekçe formu göndereceğini ve o formu A4 kağıdına yazıp onlara iletmem gerektiğini söylediler. Konu olarak ne yazmam gerekiyor? Bana banka ile iletişime geçeceklerini söylediler.
Zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler."İninal karta para yüklerken, ATM'ye param sıkıştı. Paramı kaybettim."
Bu tarz bir şey yazarsanız konusunu belirtmiş olursunuz, sonuçta resmi bile olsa sizi kınamazlar. İçeriği önemli daha çok, konu sadece "Bu mail ne için?" sorusunu cevaplıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.