Ortada kesin bir şey bulamadım. Legend 4 çıkacak mı? Ya da çıktı mı?
Aynısını ben de düşündüm fakat Türkçe çeviri yapılan sitelerde altyazı dosyası hazırlamak yerine direkt videonun içine koymuşlar çeviriyi.@fromhell1 hocam konu ile alakasız ama Initial D hakkında bir şey sormak istiyorum size. Bu animeye yeni başladım ve çok hoşuma gitti. Arabalara karşı ilgisi olan, özellikle JDM arabalara karşı ilgisi olan biri olarak gerçekten güzel bir anime olmuş. Soruma gelecek olursak; Battle Stageler anladığım kadarıyla ilk 3 seride yapılan yarışların, animasyon kalitesi olarak elden geçirilmiş bir özeti ve hikayeye pek de etkisi olmayan biraz görsel şov biraz da müzik şov gibi bir şey değil mi? Hani çok da önemli değil sanırım. Az diyalog var ve Türkçeye de kimse çevirmemiş. Muhtemelen bu sebepten ötürü olsa gerek.
Aslında bir sorum daha olacak. Çözünürlük olarak daha kaliteli şekilde izlemek adına internetten, devamında izleyeceğim serinin geri kalanını indirip, Türkçe sub ekleyerek izlemek istiyorum. Initial D'nin Türkçe sub dosyalarını bulabileceğim bildiğiniz bir anime forum benzeri bir site var mı acaba?
Evet ne yazık ki durum böyle. Daha yüksek çözünürlükte cam gibi izlemek varken, 720p olarak paylaştıkları ama aslında 360p olan çözünürlükte izlemek üzüyor doğrusu. Aslında dün birkaç anime forumu gezdim orada da araştırdım ama ilgilenen kimse olmamış. Çeviri isteğinde bulunayım dedim pek de aktif forum yok. Talep açsam ilgilenmezler gibi hissettim ben de vazgeçtim.Aynısını ben de düşündüm fakat Türkçe çeviri yapılan sitelerde altyazı dosyası hazırlamak yerine direkt videonun içine koymuşlar çeviriyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.