İnkılap tarihi sınavına nasıl çalışılmalı?

Ömer.1

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060
R5 5600
GIGABYTE A520M K V2
16 GB 3200 mhz ram
1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Herkese merhaba, yarın inkılap sınavım var, nasıl çalışmamı önerirsiniz? Ben pek çalışamıyorum, nasıl yapacağımı bilmiyorum. Sınava nasıl çalışacağımı önerirsiniz sevinirim. 🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
Sosyal Kale kanalına bakabilirsiniz hocam.

Herkese merhaba, yarın inkılap sınavım var, nasıl çalışmamı önerirsiniz? Ben pek çalışamıyorum, nasıl yapacağımı bilmiyorum. Sınava nasıl çalışacağımı önerirsiniz sevinirim. 🙂

Ben lisedeyken sınavlardan önce bir boş kağıda önemli bilgileri yazar onları ezberlerdim çok yardımcısı olurdu sınavda bana.

Ben genelde sınavdan bir gece önce sözel bir derse çalıştığım zaman önce kaynakların özetini bir kağıda çıkarır sonra da sınava kadar ezberlerdim. :)

Yazarak çalışabilirsiniz. Zira tarihler, olaylar gibi bilgiler bu şekilde akılda kalıcı olabiliyor. Tabii siz günü kurtarmak istiyorsunuz, o bilgiyi kalıcı olarak öğrenmek için öğrendikten sonra üstüne tekrarlar ve çeşitli araştırmalar gerekli.

Ben genelde sınavdan bir gece önce sözel bir derse çalıştığım zaman önce kaynakların özetini bir kağıda çıkarır sonra da sınava kadar ezberlerdim. :)

Ben direkt hocanın işlediği tarih kitabını baştan sonra 1 veya vaktim varsa 2 tur okurdum 85 üstü gelirdi. 😅 Not almak yavaşlatıyor çünkü.

Ben direkt hocanın işlediği tarih kitabını baştan sonra 1 veya vaktim varsa 2 tur okurdum 85 üstü gelirdi. 😅 not almak yavaşlatıyor çünkü.

Hocam ben yazarak daha çok anlıyordum bu yüzden öyle bir şey yapıyordum. Şu an bir üst seviyeye geçip sınavdan önceki teneffüs kitabı ezberliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı