Kitaptan soruları çöz çözemediğini Chatgpt'ye at yapsın anlatsın. Konuları bilmiyorsan, teoremleri formülleri vs ilk video izle sonra dediğim gibi yapabilirsin.Merhaba, yarın matematik sınavım var. Geometri soruları çıkacak. Hocamız soruları kitaptan soruyor. Sizce video mu izlemeli miyim? Kitaptan okuyarak mı çalışmalıyım?
Videolar çok uzun oluyor hocam özet videosu gibi bir şey var mı acabaKitaptan soruları çöz çözemediğini Chatgpt'ye at yapsın anlatsın. Konuları bilmiyorsan, teoremleri formülleri vs ilk video izle sonra dediğim gibi yapabilirsin.
2x de fln izleyebilirsin, kitap fasikülse konu anlatımına çok gerek yok ama izlersen iyi olurVideolar çok uzun oluyor hocam özet videosu gibi bir şey var mı acaba
10. Sınıf hocam şu zamana kadar matematik sınavlarında hiç soru çözmedim hep konu hep video izledim sanırım ondan bir tık matematiğim kötü@snowman0 kaçıncı sınıfsın? Video işine girme yetişemezsin. Formül ile soruyu çöz kitaptan anla.
10. Sınıf hocam şu zamana kadar matematik sınavlarında hiç soru çözmedim hep konu hep video izledim@snowman0 kaçıncı sınıfsın? Video işine girme yetişemezsin. Formül ile soruyu çöz kitaptan anla.
Hocam önerebileceğiniz bir kanal var mı acaba böyle özet şeklinde videosu olan2x de fln izleyebilirsin, kitap fasikülse konu anlatımına çok gerek yok ama izlersen iyi olur
Kaçıncı sınıf bu arada?
Kusura bakma hocam benim de biyoloji var yarına ona çalışıyorum, rehber matematik iyi olur diye düşünüyorum fakat çok boş yapıyor onun dışında pek bir bilgim yok.10. Sınıf hocam şu zamana kadar matematik sınavlarında hiç soru çözmedim hep konu hep video izledim sanırım ondan bir tık matematiğim kötü
10. Sınıf hocam şu zamana kadar matematik sınavlarında hiç soru çözmedim hep konu hep video izledim
Hocam önerebileceğiniz bir kanal var mı acaba böyle özet şeklinde videosu olan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.