İnndir.com'dan bulaşan virüs

fernandos16

Hectopat
İnndir.comdan winrar indireyim dedim ve inndirirken farkında olmadan ufak proglamlar onunla birilkte inmiş. Güvendiğim bi siteydi ama zor durumda bıraktı beni. Herneyse.sonra crome açılırken nationzoom.com olarak kaydedilmiş sayfa. Onu değiştireyim derken bu duruma geldim. Adware ile temizledim sorun gitti fakat birden cpu işlem boşta iken %50-%60 civarı seyretmeye başladı. Görev yöneticisiden baktığında explorer_1.exe cpu yu çok kullandığını gördüm. Sonra malwarebytes anti-malware ile tarama yaptım ve tehtidler bulunda temizlendi silindi ve sonra bilgsyrı açıp kapattım şu hatayı almaya başladım... Yardımcı olursanız sevineceğim.

oqgm.jpg

Ben CCleaner'ı indirirken bile Piriform'un ftp'si üstünden indiriyorum. Eğer mümkünse tüm programları üreticisinin kendi FTP'sinden indirin ve kurarken çıkan o ek saçma sapan hiç bir boka yaramayan programları da kurmayın lütfen.

Sorunu antimalware ile hallettim. Fakat net.framework sorununu çözemedim. Verdiği hata ilk açılışta oluyordu ama sinir bozucu. Zaten laptop'u yeni aldım. Birde bu şekilde kullanmak istemedim. Bende Windows'u sıfırladım.

- - - Güncellendi - - -

Ayrıca Advanced SystemCare'ı da kaldırmanızı öneririm. O da sistemi bozabilir.

Arkadaşım acaba neden bu kanıya vardın? Ben uzun zamandır kullanıyorum ve memnunum. Saygılar..

Bütün Türk indirme sitelerini kötülemeniz yalnış arkadaşlar. Evet bazen bu tür sorunlar olabiliyor ama gerçekten kaliteli sitelerde var. Örneğin tamindir, indirbir.com gezginler bunlar bana göre baya kaliteli sitelerdir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı