INNO3D GTX 1660 Alınır mı?

Zelaroth

Kilopat
Arkadaşlar INNO3D çok çok eski bir marka bir aralar Türkiye'de yoktu hatta fakat şu an mevcut fiyatları göz önüne aldığımız zaman piyasanın çok çok altında fiyatta ekran kartı satmaktalar. Sizce bu markaya güvenip herhangi bir ekran kartı alınabilir mi yoksa ucuz malın yahnisi durumu yaşanır mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
1660 ti rx 590 dan daha güçlü bir karttır. Ayrıca ben ınno 1660 ti kullanıyorum ve memnunum.
Fakat şu anda ınno markası almanın anlamı kalmadı diğer markaların fiyatları düştü, ben 2 ay önce 1879tl ye almıştım Diğer markalarla arasında çok fark vardı.
1660 da fiyat farkı kalmadı neredeyse ınno 3d alana kadar benzer fiyatlardaki başka markalara yöneliniz

Inno3d zotacın yan firmasıdır, güvenilirdir.

1660 ti rx 590 dan daha güçlü bir karttır. Ayrıca ben ınno 1660 ti kullanıyorum ve memnunum.
Fakat şu anda ınno markası almanın anlamı kalmadı diğer markaların fiyatları düştü, ben 2 ay önce 1879tl ye almıştım Diğer markalarla arasında çok fark vardı.
1660 da fiyat farkı kalmadı neredeyse ınno 3d alana kadar benzer fiyatlardaki başka markalara yöneliniz

Haklısınız, maalesef fiyatları artış göstermiş birkaç ay önce baya fark varken..

Hocam Türkçe efsane. Yazım hatalarını düzelt istersen. Moderatörler fark ederse ban yersin. 😀

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı