INNO3D GTX 1660 Ti Isınma Sorunu

Dead Island yükledim, V-Sync açıkken 60 FPS, 65 derecelerde oynuyorum. V-Sync kapattığım gibi 10 derece ilave ediyor, 83 derecelerde 150-160 FPS oynuyorum. Ekran kartım sorunlu mu?

Merhaba,

kasadan ses geliyordu power supply zannettim meğersem ekran kartıymış kasanın kapağını açınca anladım pubg yada başka oyun oynarken muhtemelen ısındığından her iki fan da belli aralıklarla yükselen ses ile dönüyor sonra duruyor sonra tekrar ses tekrar duruyor napmalıyım sorunmudur bu , yoksa ek soğutma kullanmalımılıyım?

@Dangerous engineer'e katılmıyorum. İnno3D çok bilinmese de fiyat performans anlamında kullanılan iyi markalardan bence. Arkadaşın kasasında fan yok kart ısınıyor diye çamur atmayalım. :D Kasanı değiştirirsen eğer bence o kart en fazla 69 70 dereceleri görür ki hava 35 derece.

Cihaz sorunsuz çalışıyor bunu anladım ben.
Merhaba,

kasadan ses geliyordu power supply zannettim meğersem ekran kartıymış kasanın kapağını açınca anladım pubg yada başka oyun oynarken muhtemelen ısındığından her iki fan da belli aralıklarla yükselen ses ile dönüyor sonra duruyor sonra tekrar ses tekrar duruyor napmalıyım sorunmudur bu , yoksa ek soğutma kullanmalımılıyım?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı