INNO3D model RTX 4070 Super alınır mı?

Bugün Gaming gecesi var. Gigabyte Gaming OC modeli 25k altına düşmüştü önceden. Eğer düşmezse panther modelini alıp geçin.
Ay başında alacağım hocam. Birde Hepsiburada İtopya Vatan veya Amazondan almayı tercih ediyorum hocam. Kart sarkması olmasın diye Gainward modele pek sıcak bakamadım açıkçası. İnno ile arada çok fark var mı?

Ay başında alacağım hocam. Birde Hepsiburada İtopya Vatan veya Amazondan almayı tercih ediyorum hocam. Kart sarkması olmasın diye Gainward modele pek sıcak bakamadım açıkçası. İnno ile arada çok fark var mı?
Biraz daha sıcak çalışır onun dışında fark olmaz. Kasanızın hava akışı iyiyse alabilirsiniz.

Biraz daha sıcak çalışır onun dışında fark olmaz. Kasanızın hava akışı iyiyse alabilirsiniz.
Anladım. Arada kaç derece vardır hocam ortalama? Almaya değerse yine alabilirim o kadar güzel fark varsa. Bir de bu 4070 gibi kartlarda yeni pin mevzusu varmış yanlış takılırsa kartı yakma şansı falan varmış bunlar ne kadar doğru?

Anladım. Arada kaç derece vardır hocam ortalama? Almaya değerse yine alabilirim o kadar güzel fark varsa. Bir de bu 4070 gibi kartlarda yeni pin mevzusu varmış yanlış takılırsa kartı yakma şansı falan varmış bunlar ne kadar doğru?

Soketi doğru düzgün takamazsan oluyor. Özellikle ilk çıktığında 4090 gibi yüksek güç tüketen kartlarda olmuştu. Uzun zamandır böyle bir sorun duymadım/görmedim. o konuda dert etmeyin. Pinlerin tam oturduğundan emin olun sadece. Ekran kartının sıcaklığı kasaya ve ortama göre değişir ama Gainward 65-66 dereceyse INNO3D 70-71 derece gibi düşün. Biraz fan hızı farkı da olacaktır. Misal Gainward 1400RPM ise INNO3D 1500-1600RPM. Gainward kalın ve 3 fanlı bir model olduğu için normal.

Burdan kıyaslayabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Soketi doğru düzgün takamazsan oluyor. Özellikle ilk çıktığında 4090 gibi yüksek güç tüketen kartlarda olmuştu. Uzun zamandır böyle bir sorun duymadım/görmedim. o konuda dert etmeyin. Pinlerin tam oturduğundan emin olun sadece. Ekran kartının sıcaklığı kasaya ve ortama göre değişir ama Gainward 65-66 dereceyse INNO3D 70-71 derece gibi düşün. Biraz fan hızı farkı da olacaktır. Misal Gainward 1400RPM ise INNO3D 1500-1600RPM. Gainward kalın ve 3 fanlı bir model olduğu için normal.
Soket mevzusu sıkıntıymış ilk defa o şekilde kart takacağım. Muhtemelen konusunu açarım zaten karta birşey olmaması lazım. Gainward modelini alsam sarkma ya da sığmama sorunu olur mu ki? Kullandığım kasa anakart profilimde yazıyor.

Soket mevzusu sıkıntıymış ilk defa o şekilde kart takacağım. Muhtemelen konusunu açarım zaten karta bir şey olmaması lazım. Gainward modelini alsam sarkma ya da sığmama sorunu olur mu ki? Kullandığım kasa anakart profilimde yazıyor.

Profiline girilmiyor. GPU destek braketi alabilirsin kasana. Ben o şekilde kullanıyorum.
IMG_2041.jpeg

@CS Relboron Hocam konuyu hortlatıyorum ama ay başında kartı alacağım için sormam gerekiyor. İnno3d model hala aklıma daha çok yatıyor ama Gainward Panther modeli de var 3 fanlı hangisi daha iyidir? Bir de kullanacağım anakart ve kasaya sığmama/sarkma gibi bir sorun olur mu? Sistem özelliklerim profilde yazıyor. Ne önerirsiniz?
Kasa konusunda sorun yaşamazsınız, iki modelde iyi düzeydedir fiyat veya alacağınız site olarak hangisini daha uygun yakalarsanız alın geçin ikiside üzmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı