INNO3D model RTX 4070 Super alınır mı?

Saçma gelmesi mantıksız onu söylüyorum bende buradaki kıyaslama gamepower ve msi değil bahsettiğiniz markaların hepsi köklü ve iyi markalar msi alırsam en iyi bileşene sahip diye bir olay yok adı olduğu için sizin kafanızda öyle yer etmiş.
E ne yapayım hocam şimdi Asus Dual ile Palit marka kart bir değil sonuçta. Msi her modelde en iyisini yapıyor demiyorum tabii ama Palit olan karttan iyi olduğu da aşikar. Tabii modele göre değişir bu. PNY alsam Palit kadar ısınır mı? Kasamın çok soğuk çalışacağını söyleyemem.

Bütçeye uyan kart Palit var hocam o da bayağı çöp dereceler çok fazla. MSI olmasının tek artısı bileşen kalitesidir Ventus model diğerleriyle aşağı yukarı aynı ısınıyor. Sorun şurada aradaki fiyatlar çok yakın o kadar parayı veriyorsam iyisi olsun. 26k INNO karta para vermek bana saçma geliyor açıkçası. Zotac kartlar zaten 27k civarı. Galax da çok farklı değil. İyice kafam karıştı. Ucuz halini görünce ne alırsanız alın memnun olamıyorsunuz.

Ben anlamıyorum MSI diye kaliteli olacağını düşündürten nedir? TR de niye bu kadar seviliyor ve övülüyor bu marka? Birazcık yabancı kaynaklara bakın. Ventus serisi yerin dibine gömülüyor. MSI Ventus'un VRM'leri radyatöre değmediği için bellek sıcaklığı 90 dereceleri buluyor. Tabii yeni part ürünlerde düzeltildi diye biliyorum. Peki eski versiyonları alanların ne suçu vardı?

Reddit'e göz gezdirin MSI Ventus kartlarla alakalı bolca şikayet duyarsınız. İncelemelere bakın ne kadar eleştirildiğini görürsünüz. Hatta ort-üst segment ürünlerinde bile problemler çıkabiliyor.

Mesela bende MSI G274qpf qd monitör var. Çöp markaların bile kontrastı daha iyidir bu monitörden. Günümüz de iyi sayılabilecek IPS monitörler 1200:1 ve 1400:1 arasında kontrast oranına sahip. Örneğin Dell G2724D ve Philips Evnia 27m2n5500. fiyatları 7.5-8k arasında takılıyor.

Zamanında 9.400 TL'ye aldığım MSI monitör 911:1 çıkıyor. 🙂
Premium modu aşırı yapay derecede canlı gösteriyor. Renkleri sarı tonunda gösteriyor. Gecikmesi daha yüksek. OverDrive modunu Fast yapsan görüntü bozuluyor. Hareket halinde bulanık göstermesi var. Bir tek ben bu sorunu yaşamıyorum bu monitörde. İncelemelerin altındaki yorumlara baktığımda gördüm.

Ben alırken incelemesi daha çıkmamış ve yeni sayılabilecek bir monitördü. MSI diye güvenip aldımda ne oldu?

Windforce hariç en ucuz 3 fanlı bir modeli alıp geçin. 40 serisinde ısınma sorunu olan 4 model var. Gainward ghost, Gigabyte Windforce, PNY verto 2X ve Palit Dual. Palit veya Gainward'ın en ucuz 3 fanlı modelini bile alsanız ısınma sorunu yaşamazsınız 40 serisinde. Bu saydığım modeller harici ısınan kart yok. Galax’ın 2 fanlı 1click oc modeli bile 70-72 dereceyi geçmiyor. Gerisi kasanızın hava akışına kalmış.

Ben anlamıyorum MSI diye kaliteli olacağını düşündürten nedir? TR de niye bu kadar seviliyor ve övülüyor bu marka? Birazcık yabancı kaynaklara bakın. Ventus serisi yerin dibine gömülüyor. MSI Ventus'un VRM'leri radyatöre değmediği için bellek sıcaklığı 90 dereceleri buluyor. Tabii yeni part ürünlerde düzeltildi diye biliyorum. Peki eski versiyonları alanların ne suçu vardı?

Reddit'e göz gezdirin MSI Ventus kartlarla alakalı bolca şikayet duyarsınız. İncelemelere bakın ne kadar eleştirildiğini görürsünüz. Hatta ort-üst segment ürünlerinde bile problemler çıkabiliyor.

Mesela bende MSI G274qpf qd monitör var. Çöp markaların bile kontrastı daha iyidir bu monitörden. Günümüz de iyi sayılabilecek IPS monitörler 1200:1 ve 1400:1 arasında kontrast oranına sahip. Örneğin Dell G2724D ve Philips Evnia 27m2n5500. fiyatları 7.5-8k arasında takılıyor.

Zamanında 9.400 TL'ye aldığım MSI monitör 911:1 çıkıyor. 🙂
Premium modu aşırı yapay derecede canlı gösteriyor. Renkleri sarı tonunda gösteriyor. Gecikmesi daha yüksek. OverDrive modunu Fast yapsan görüntü bozuluyor. Hareket halinde bulanık göstermesi var. Bir tek ben bu sorunu yaşamıyorum bu monitörde. İncelemelerin altındaki yorumlara baktığımda gördüm.

Ben alırken incelemesi daha çıkmamış ve yeni sayılabilecek bir monitördü. MSI diye güvenip aldımda ne oldu?

Windforce hariç en ucuz 3 fanlı bir modeli alıp geçin. 40 serisinde ısınma sorunu olan 4 model var. Gainward ghost, Gigabyte Windforce, PNY verto 2X ve Palit Dual. Palit veya Gainward'ın en ucuz 3 fanlı modelini bile alsanız ısınma sorunu yaşamazsınız 40 serisinde. Bu saydığım modeller harici ısınan kart yok. Galax’ın 2 fanlı 1click oc modeli bile 70-72 dereceyi geçmiyor. Gerisi kasanızın hava akışına kalmış.
Ventus kartlar sorunsuz dediğimi nerede gördünüz? Palit de ısınıyor o da. En azından az bile olsa bazı modellerden daha kaliteli olduğu ortada. Palit dual piyasanın en alt modeli. Ventus da kötü ama kötünün iyisi. Bu kadar araştırdım hocam ben de biliyorum Ventus'un Windforce'un ne olduğunu. Ama sorun şu modeller arası fiyatlar çok dengesiz. Isınma sorunu olduğunu söylemeseydiniz açıkçası PNY alacaktım. Şimidlik indirim bekleyeceğim sanırım dün Asus Dual vardı 25800'e de para yatmadığı için alamadım. Bekleyeceğim gibi.

Ventus kartlar sorunsuz dediğimi nerede gördünüz? Palit de ısınıyor o da. En azından az bile olsa bazı modellerden daha kaliteli olduğu ortada. Palit Dual piyasanın en alt modeli. Ventus da kötü ama kötünün iyisi. Bu kadar araştırdım hocam ben de biliyorum Ventus'un Windforce'un ne olduğunu. Ama sorun şu modeller arası fiyatlar çok dengesiz. Isınma sorunu olduğunu söylemeseydiniz açıkçası PNY alacaktım. Şimidlik indirim bekleyeceğim sanırım dün ASUS Dual vardı 25800'e de para yatmadığı için alamadım. Bekleyeceğim gibi.

Ventus en altta yer alıyor. Kötünün iyisi diyerekten 23K ya Galax almak yerine 26-27k ya Ventus alacaksın. Sıcaklıklar benzer iki kartta bozulmayacak. Ekstra para verdiğine değecek malzeme kalitesi de yok ortada.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

IMG_2333.jpeg

Ventus en altta yer alıyor. Kötünün iyisi diyerekten 23K ya Galax almak yerine 26-27k ya Ventus alacaksın. Sıcaklıklar benzer iki kartta bozulmayacak. Ekstra para verdiğine değecek malzeme kalitesi de yok ortada.

23k'ya Galax bulsam havada karada alırım hocam yemişim Msi'ı. Ventus güzel diye düşündüğümden değil yoksa ben zaten ilk İnno model alacam diye yola çıktım ben alana kadar 24k ya satılan şey oldu 26 küsür. N11 üstünde satılıyormuş uyguna ama N11'e pek güvenmediğim için oradan alışveriş yapmıyorum. HB İtopya Vatan ve Amazon'dan alıyorum genelde.

23K'ya Galax bulsam havada karada alırım hocam yemişim MSI'ı. Ventus güzel diye düşündüğümden değil yoksa ben zaten ilk INNO model alacağım diye yola çıktım ben alana kadar 24K ya satılan şey oldu 26 küsur. N11 üstünde satılıyormuş uyguna ama N11'e pek güvenmediğim için oradan alışveriş yapmıyorum. HB İtopya vatan ve Amazon'dan alıyorum genelde.

Ventus ve Galax 1Click OC 2X sıcaklıkları benzer. İki tane seçeneğin var şu an. Galax 2 fanlı olan veya INNO3D X3 almak. 27k bandına Gigabyte Aorus düşüyordu zamanında. Hepsini ezer geçerdi.

ASUS Dual 2 fanlı olanlar arasında soğutması en iyi olan ve sessiz. Yalnız bülbül gibi şakıyor. Fena cw sesi var haberin olsun. Kendim alıp iade ettim bu yüzden.

Ventus ve galax 1click oc 2x sıcaklıkları benzer. 2 tane seçeneğin var şu an. Galax 2 fanlı olan veya inno3d x3 almak. 27k bandına gigabyte aorus düşüyordu zamanında. Hepsini ezer geçerdi.
İnno 3x nasıl olacak hocam onun fiyatı daha pahalı diye hatırlıyorum. 2x olan bile 26300 falan. Uçtu gitti fiyatlar dünkü Asus Dual kampanyasını kaçırmasam harika olabilirdi.

INNO 3X nasıl olacak hocam onun fiyatı daha pahalı diye hatırlıyorum. 2X olan bile 26300 falan. Uçtu gitti fiyatlar dünkü ASUS Dual kampanyasını kaçırmasam harika olabilirdi.

Veya panther alabilirsin.

N11 üstünden alır mıyım bilmiyorum ama aklımda bulunsun. PNY verto çok mu ısınıyor hocam fena gelmedi gözüme ama.

Bu modeli diyorsan Palit Dual'den pek farkı yok.

Şu anki fiyatlar çok kazık. Buz gibi yani 60 derece çalışacak kartlar 28-29k bandında satılıyor. Yani RX 7900 XT parası. Neredeyse 4070 Ti Super alınıyor.

Galax 1Click OC 2x>pny verto 2X. Kendi attığım linkteki PNY karttan bahsediyorum. XLR8 farklı model.

İndirimsiz şu anki fiyatında alınabilecek kartları yazıyorum.

23K Galax 1 Click OC 2X 70-72 derece.
25.8k Gainward panther. 65 derece.
25.6k INNO3D X3. Sıcaklık testini bulamadım ama X2 olanı 69-70 derece arasındaydı. Bu model biraz daha iyi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı