INNO3D model RTX 4070 Super alınır mı?

Anladım hocam teşekkürler. Olur da bu modeli alamazsam diye soruyorum Palit Dual nasıldır? Gerçi sıcaklıklara baktım baya sıcak çalışıyor ama B planı işte. İnno 3d olan olmazsa belki 7800 XT'ye de dönebilirim.
Palit ile alakalı detaylı incelemelere bakmadım ama dediğim gibi 4000 serisinde çok sorun yaratan kartlar yok hocam. Diğerine göre daha sıcak çalışabilir ama bu demek değildir ki 90 100 dereceleri göreceksiniz.

Yerli ve Milli marka fakat daha ucuz fiyata Galax vardı öyle hatırlıyorum. (Türkiye şartlarında Ekran kartı nasıl üretiyoruz yav)
Menşeisi Çin değil mi hocam? Bizim ekran kartı markamız yok diye biliyorum.

Palit ile alakalı detaylı incelemelere bakmadım ama dediğim gibi 4000 serisinde çok sorun yaratan kartlar yok hocam. Diğerine göre daha sıcak çalışabilir ama bu demek değildir ki 90 100 dereceleri göreceksiniz.
Orası da doğru. Şu videoda yarış oyununda bile 78 derece gördüğü için pek kafama yatmadı yalan olmasın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne Türkü hocam ? Yanlış bilgi vermeyin. 90 lı yıllarda Hong Kongta kurulmuş bir marka. Distribütörlüğünü Türkiye de yapan firmalar var hepsi bu.
Buna çoğu içerik üreticileri Türk marka diyorlardı. Gerçekten Türk mü diye araştırdım. Türk bir marka diyorlardı. Hatta doğrulama amacıyla bir kaç tane daha sitelere baktım hepsi Türk markası diyorlardı.

Buna çoğu içerik üreticileri Türk marka diyorlardı. Gerçekten Türk mü diye araştırdım. Türk bir marka diyorlardı. Hatta doğrulama amacıyla bir kaç tane daha sitelere baktım hepsi Türk markası diyorlardı.
Değil hocam sonuç olarak. Türk markası olan ekran kartı üretilse bundan herkesin haberi olur emin olun, büyük bir haber olur çünkü.

@CS Relboron Hocam konuyu hortlatıyorum ama ay başında kartı alacağım için sormam gerekiyor. İnno3d model hala aklıma daha çok yatıyor ama Gainward Panther modeli de var 3 fanlı hangisi daha iyidir? Bir de kullanacağım anakart ve kasaya sığmama/sarkma gibi bir sorun olur mu? Sistem özelliklerim profilde yazıyor. Ne önerirsiniz?

Hocam Türk markası. Araştırma yaparsanız Türk olduğu çıkar.

Galax Türk markası değil. Palit'e ait bir yan kuruluş. Palit, Galax ve Gainward gibi markaları yöneten dünyanın en büyük GPU üreticisi.

@CS Relboron hocam konuyu hortlatıyorum ama ay başında kartı alacağım için sormam gerekiyor. INNO3D model hala aklıma daha çok yatıyor ama Gainward panther modeli de var 3 fanlı hangisi daha iyidir? Bir de kullanacağım anakart ve kasaya sığmama/sarkma gibi bir sorun olur mu? Sistem özelliklerim profilde yazıyor. Ne önerirsiniz?

Hangi INNO3D modeli?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı