INNO3D model RTX 4070 Super alınır mı?

Yardımcı olur musunuz?
GameGaraj'daki bu sistem alınır mı? INNO3D 4070s var özelleştirince 40-42K yapıyor.
Bileşenler giriş seviyesi ve kötü diyorlar ama PC hocası 12 gibi 7800XT sistemleri özelleştirince yine 38-39k yapıyor ve o sistemlere bugün 1K zam da geldi. Sizce bu sistem alınır mı? Isınma soğutma ve gürültü gibi konularda nasıl? Hangi özelleştirmeler ile alınmalı yardımcı olur musunuz?

aldınız mı nasıl acaba ?

Arkadaşlar hazır sistem almak zorunda olduğum için istediğim ekran kartını alamıyorum yoksa Galax 4070 Ti Super almak isterdim hoşuma gitmişti. Sizce yukarıda attığım INNO3D olan sistem alınır mı? Özelleştirmeler ile 40-42K yapıyor
Alınır hocam , ram ve ssd değiştirebilirsiniz.

Alınır hocam, RAM ve SSD değiştirebilirsiniz.

Anakart ne seçilmeli? Genel olarak bu sistem için zaten giriş seviye kötünün kötüsü deniyor.
Özellikle anakart olarak, RAM SSD kasa değiştirmek şart zaten ama markalar bir tuaf.
BIOSTAR 650 ve MSI 650 için giriş seviyesi kötü anakartlar deniyor -
PC hocası sistemlerindeki ASUS Prime B650M-R'ye geçmeye değer mi 2.5k
Özelleştirip atar mısın acaba
PC hocası 12 mi yoksa INNO3D 4070sli bu sistem mi?

Anakart ne seçilmeli? Genel olarak bu sistem için zaten giriş seviye kötünün kötüsü deniyor.
Özellikle anakart olarak, RAM SSD kasa değiştirmek şart zaten ama markalar bir tuaf.
BIOSTAR 650 ve MSI 650 için giriş seviyesi kötü anakartlar deniyor -
PC hocası sistemlerindeki ASUS Prime B650M-R'ye geçmeye değer mi 2.5k
Özelleştirip atar mısın acaba
PC hocası 12 mi yoksa INNO3D 4070sli bu sistem mi?
Hocam giriş seviyesi derken anakart ihtiyacınız doğrultusunda değişir misal O.C yapma gibi bir durumunuz varsa ona göre bakabilirsiniz ama diğerleri de üzmez biostar köklü bir markadır mesela. Ramleri xpg lancer seçin , ssd kingston renagede , kasa xpg.seçebilirsiniz.
PC hocasına bakmadım falan ekran kartı amd olsun derseniz bakabilirsiniz daha fazla vram sunar.

Hocam giriş seviyesi derken anakart ihtiyacınız doğrultusunda değişir misal O.C yapma gibi bir durumunuz varsa ona göre bakabilirsiniz ama diğerleri de üzmez BIOSTAR köklü bir markadır mesela. RAM'leri XPG Lancer seçin, SSD Kingston renagede, kasa XPG. Seçebilirsiniz.
PC hocasına bakmadım falan ekran kartı AMD olsun derseniz bakabilirsiniz daha fazla VRAM sunar.

PC hocası 12 sistem bu ve 1K zam oldu bugün.
OC vb şeyleri yapma hedefim yok, amaçlarım şunlar:
-Valorant, CS ve PUBG gibi oyunları en akıcı en güzel şekilde oynamak gerek 1080p, alırsam 2K monitör ile fark etmez en akıcı şekilde oynamak.
  • YouTube'a içerik üretmeyi düşünüyorum, video kayıt edip editleyeceğim.
  • Anakart ve kasa vb. her şeyi ile geleceğe yönelik olsun istiyorum.
  • Mümkün olduğunca bir şeyleri sürekli tak sök değiştir yapmak değil almışken tam almak istiyorum, gerekirse ileride yeni ekran kartı alırım düşüncesindeyim fakat sahip olduğum sistem de bunu desteklemeye müsait olsun istiyorum.
-Son olarak özel bir istek ama kasa ekran kartı vs mümkün olduğunca sessiz çalışsın istiyorum.
Şimdi bu ihtiyaçlarımı PC hocası 9 7500F 7700XT de karşılayabilir muhtemelen ama özelleştirince PC hocası 12 fiyatına geliyor, onu özelleştirince de INNO3 4070s sistem fiyatına denk geliyor.
Şimdi sizce ne yapmalıyım ihtiyaçlarım için?
Bu arada daha önce masaüstü hiç kullanmadım, ilk masaüstü bilgisayarım olacak.
Pişmanlık duymak ve mahcup olmak istemiyorum, sizce ne yapmalıyım?
INNO3D 4070s sistem özelleştirmeler ile 40-42 değer mi o kadar çıkmama gerek var mı?

PC hocası 12 sistem bu ve 1K zam oldu bugün.
OC vb şeyleri yapma hedefim yok, amaçlarım şunlar:
-Valorant, CS ve PUBG gibi oyunları en akıcı en güzel şekilde oynamak gerek 1080p, alırsam 2K monitör ile fark etmez en akıcı şekilde oynamak.
  • YouTube'a içerik üretmeyi düşünüyorum, video kayıt edip editleyeceğim.
  • Anakart ve kasa vb. her şeyi ile geleceğe yönelik olsun istiyorum.
  • Mümkün olduğunca bir şeyleri sürekli tak sök değiştir yapmak değil almışken tam almak istiyorum, gerekirse ileride yeni ekran kartı alırım düşüncesindeyim fakat sahip olduğum sistem de bunu desteklemeye müsait olsun istiyorum.
-Son olarak özel bir istek ama kasa ekran kartı vs mümkün olduğunca sessiz çalışsın istiyorum.
Şimdi bu ihtiyaçlarımı PC hocası 9 7500F 7700XT de karşılayabilir muhtemelen ama özelleştirince PC hocası 12 fiyatına geliyor, onu özelleştirince de INNO3 4070s sistem fiyatına denk geliyor.
Şimdi sizce ne yapmalıyım ihtiyaçlarım için?
Bu arada daha önce masaüstü hiç kullanmadım, ilk masaüstü bilgisayarım olacak.
Pişmanlık duymak ve mahcup olmak istemiyorum, sizce ne yapmalıyım?
INNO3D 4070s sistem özelleştirmeler ile 40-42 değer mi o kadar çıkmama gerek var mı?
Hocam amacınız sadece oyun odaklıysa ve genel olarak rekabetçi oyunlar saymışsınız 7800xt sistemin fiyatı gayet güzel 42 bandına çıkmanıza gerek yok. Video işlerindede üzmez . Alacağınız sistem am5 olduğundan ileriye dönük olarak problem yaratmaz, anakart dediğim gibi giriş seviyesi ile daha pahalı olanlar arasında ki genel farklar desteklediği ram MHz değerleri ve ssd soketleri . Giriş seviye anakartlarda tek m2 soketi veya tek Pcie 4 soketi olur diğerlerinde daha iki veya daha fazla soket onun dışında sizi üzecek bir durum yaşatmaz.ek olarak 4070 süper de 7800xt de ikisi 2k kartları bu kartları 2k da kullanın derim.

Hocam amacınız sadece oyun odaklıysa ve genel olarak rekabetçi oyunlar saymışsınız 7800XT sistemin fiyatı gayet güzel 42 bandına çıkmanıza gerek yok. Video işlerindede üzmez. Alacağınız sistem AM5 olduğundan ileriye dönük olarak problem yaratmaz, anakart dediğim gibi giriş seviyesi ile daha pahalı olanlar arasında ki genel farklar desteklediği RAM MHz değerleri ve SSD soketleri. Giriş seviye anakartlarda tek M.2 soketi veya tek PCI-e 4 soketi olur diğerlerinde daha iki veya daha fazla soket onun dışında sizi üzecek bir durum yaşatmaz. Ek olarak 4070 Super de 7800XT de ikisi 2K kartları bu kartları 2K da kullanın derim.

7800XT sistem 1K zam yedi ve özelleştirdiğimizde 38-39k oluyor ve 4070s INNO3D marka olmasına rağmen özelleştirince 40-42K oluyor. NVIDIA teknolojisi ve RTX 4070 Super olması adına o sistem alınmaz mı? YouTube'a video atarım editlerim vs diye belki 4070s daha iyi olur diye düşünmüştüm ama sistem parçaları kötü diyorlar mecbur özelleştirme yapacağız.
Peki sence hangi özelleştirmeler ile alayım PC hocası 12.
Bu arada anakart ya da ekran kartının giriş seviye olup olmadığını nasıl anlarım?

7800XT sistem 1K zam yedi ve özelleştirdiğimizde 38-39k oluyor ve 4070s INNO3D marka olmasına rağmen özelleştirince 40-42K oluyor. NVIDIA teknolojisi ve RTX 4070 Super olması adına o sistem alınmaz mı? YouTube'a video atarım editlerim vs diye belki 4070s daha iyi olur diye düşünmüştüm ama sistem parçaları kötü diyorlar mecbur özelleştirme yapacağız.
Peki sence hangi özelleştirmeler ile alayım PC hocası 12.
Bu arada anakart ya da ekran kartının giriş seviye olup olmadığını nasıl anlarım?
Hocam aslında cevaplıyorum ama aynı şeylere başa dönüyoruz. 7800xt sistemde değiştirmek isterseniz değişebilecek tek şey kasa o da powersupplyden dolayı , kasayla ayrı olsaydı kasayıda değiştirmenize gerek yoktu. Onuda vento yapsanız yeterli.
4070 süper sisteme gelince aynı kart serilerinde yani 4070 süper olarak konuşuyorum giriş aşaması diye birşey yoktur , her ekran kartının Asus veya msi olması gerekmez inno3d bazı modellerinde msi veya asustan bile iyi soğutma sağlar. Dediğim gibi değişirseniz ssd ve rami değişebilirsiniz.anakartların bir problemi yok.

Hocam aslında cevaplıyorum ama aynı şeylere başa dönüyoruz. 7800XT sistemde değiştirmek isterseniz değişebilecek tek şey kasa o da powersupplyden dolayı, kasayla ayrı olsaydı kasayı da değiştirmenize gerek yoktu. Onuda Vento yapsanız yeterli.
4070 Super sisteme gelince aynı kart serilerinde yani 4070 Super olarak konuşuyorum giriş aşaması diye bir şey yoktur, her ekran kartının ASUS veya MSI olması gerekmez INNO3D bazı modellerinde MSI veya ASUS'tan bile iyi soğutma sağlar. Dediğim gibi değişirseniz SSD ve RAM'i değişebilirsiniz. Anakartların bir problemi yok.

Bu hali ile sistem yaklaşık 41k yapıyor. Bileşenler nasıl sence?
Kasa Vento seçtim ama XPG de alabilirim ya da fiyat farkı ile FSP?
Hangisinin kasa hava akışı daha güzeldir, fanları ve PSU vs daha iyidir acaba?

1733148387267.png

Bu hali ile sistem yaklaşık 41k yapıyor. Bileşenler nasıl sence?
Kasa Vento seçtim ama XPG de alabilirim ya da fiyat farkı ile FSP?
Hangisinin kasa hava akışı daha güzeldir, fanları ve PSU vs daha iyidir acaba?

Eki Görüntüle 2365242
Kasa xpg. , ramleri de xpg seçin almışken 32 gb alın derim ramleri.

Kasa XPG. RAM'leri de XPG seçin almışken 32 GB alın derim RAM'leri.

İstiyorsanız özelleştirmelere kendiniz bakın.
XPG RAM 1-2 tane onlar da ya 2x8 ya da CL değeri 48 falan.
Twinmos alınmaz mı?
XPG kasa yukarıda saydığım özellikler için en iyisi değil mi, onu seçebilirim.
Şu an 2x16 alamam bütçe 40 aşsın istemiyorum :(
Pişmanlık duyar mıyım şimdi bu sistemi alsam?
İleride PSU değiştirmek anakart vs değiştirmek zorunda kalmam değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı