INNO3D RTX 2060 sistem bozuk görüntü

dragorius

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, daha dün Vatan'dan aldığım Philips 242E1GAJ model monitör ve yine dün bana ulaşan GameGaraj'dan aldıgım sistem INNO3D RTX 2060.
Şimdi bu sorun neden kaynaklıdır? Ne yapmam lazım? Vatan'daki diyor ekran kartından kaynaklı, biri diyor hemen götür monitörü.
Foruma direkt video atamadıgım için YouTube'dan upload ettim. Görüntü çok çirkin oldu maalesef.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar, daha dün Vatan'dan aldığım Philips 242E1GAJ model monitör ve yine dün bana ulaşan GameGaraj'dan aldıgım sistem INNO3D RTX 2060.
Şimdi bu sorun neden kaynaklıdır? Ne yapmam lazım? Vatan'daki diyor ekran kartından kaynaklı, biri diyor hemen götür monitörü.
Foruma direkt video atamadıgım için YouTube'dan upload ettim. Görüntü çok çirkin oldu maalesef.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Farklı TV'de dene. Yine orada olursa ekran kartı arızalı. Olmaz ise monitör arızalı.

Kabloyu kontrol ettiniz mi?

Aynı monitör bende de var ama hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım,ekran kartı gibi duruyor

Kabloyu kontrol ettiniz mi?
DP kabloyla bağlıyım kabloda sıkıntı yok gibi gözüküyor.

Farklı TV'de dene. Yine orada olursa ekran kartı arızalı. Olmaz ise monitör arızalı.

Bu 4-5 saat kullanımdan sonra oldu
Yazmayı unuttum kusura bakmayın pc açıp kapatınca sorun çıkmadı ama ya yine olursa diye korkum var

1) Farklı ekran kartı sürücüsü dene.
2) Farklı kabloyla dene.
3) Televizyona bağlayarak test et.
4) Dahili GPU varsa bir de öyle görüntü al.

Bu adımların tümünü denersen seçenek elemiş olursun. Sorunun kaynağını bulman kolaylaşır.

1) Farklı ekran kartı sürücüsü dene.
2) Farklı kabloyla dene.
3) Televizyona bağlayarak test et.
4) Dahili GPU varsa bir de öyle görüntü al.

Bu adımların tümünü denersen seçenek elemiş olursun. Sorunun kaynağını bulman kolaylaşır.

Tamam peki ya sorun ekran kartıyla alakalıysa tek çözüm iade midir sizce?

Sürücü kaynaklıysa DDU ile temiz kurulum sonrası düzelir ama düzelmezse iade mi edersin garantiye mi yollarsın orası sana kalmış.

Tamam hocam sağol. İşten sonra şu 4 maddeyi denerim sonucunu yazarım
Selam arkadaşlar dün gta5 en yüksek ayarlara alıp oynadım 15 dk sonra bu sefer ekran komple gitti. Çağrı merkezi occt testi yap dedi.

Şimdi occt testi yaptım

3D testi 15 dk sürdü sorun çıkmadı

Power testi 3 saniyede crash verdi

Sorunum psu da mı acaba tam bilgisi olan biri yazabilir mi

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı