İnno3d RTX 2070 Super iChill x3 Ultra Alınır mı?

alpknkc

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Yakın zamanda bilgisayar toplama planım var. Forum içerisinde açtığım konuda ekran kartı olarak İnno3d çok fazla önerildi. İnternet yaptığım araştırma neticesinde çok detaylı incelemelere, bilgilere ulaşamadım. Kullanan arkadaş varsa deneyimlerini aktarabilir mi? Soğutma performansı, malzeme kalitesi, yazılım desteği, servis desteği konusunda bilgi verebilir misiniz? ROG Strix RTX 2070 Super alma planım vardı normalde ama arada 800₺ gibi ciddi bir fiyat farkı var. O yüzden kafam çok fazla karıştı.

Alınır. Çok kullanılan, gayet de güzel bir karttır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Az önce kendimce bir karşılaştıma yaptım. İnno3d oyun oynama esnasında 79 derecelere çıkıyor. Rog Strix en ağır oyunda bile 60 derecede kalıyor. Aradaki 800₺ farka değer gibi duruyor.

Az önce kendimce bir karşılaştıma yaptım. İnno3d oyun oynama esnasında 79 derecelere çıkıyor. Rog Strix en ağır oyunda bile 60 derecede kalıyor. Aradaki 800₺ farka değer gibi duruyor.
Her teste güvenmeyin. Kimin UV yapıp kimin yapmadığını bilemezsiniz. Ama eğer içiniz rahat etmeyecekse siz bilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı