Olmaz, incehesap'a da bakabilirsin. Gigabyte'ın AORUS dışında bir modelini almam ben olsam.
Malzeme kalitesi ve RGB ışıkladırma.Kesinlikle katılmıyorum. Windforce'un da Gaming modelinin de 3 fanlı versiyonları var ve soğutmaları gayet iyi, internette yabancı sayfalarda bir çok inceleme bulabilirsiniz. Hatta 2060 Super modelinde Aorus almayı düşünüyordum fakat Gaming modelinin soğutmasının daha iyi olduğunu okudum bir çok yerde ve onu aldım.
GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER Gaming OC
GIGABYTE AORUS GeForce RTX 2070 SUPER
GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC
Bu üç kartın arasındaki fark nedir?
Kendi sitesin'den baktığım kadarıyla,
WINDFORCE 1785 Mhz
Gaming OC 1815 Mhz
AORUS 1905 Mhz, üç kartın'da soğutması 3 fanlı aynı sistem gibi geldi bana.
Tüm ürünlerler performanslı o ne alaka şimdiAorus Gigabyte'ın premium gaming ürünlerine verdiği bir isim. Aynı Asus'un ROG ya da TUF serisi gibi. Tamamiyle pazarlama taktiğidir bu sebeple tasarımı ve RGB'si daha göze hitap eder. Windforce ile Gaming ise performans isteyenlerin tercih ettiği ürünlerdir. Bazı Windforce'lar 2 fanlı oluyor bazıları 3. 3 fanlı olduğu takdirde Windforce ya da Gaming modelini tercih edebilirsin.
Senin verdiğin modeller fabrika OC çıkışlı, bu güzel bir şey. Gaming OC 30 Mhz daha yüksek, Windforce OC ile aralarında ciddi bir fark yoksa tercih edebilirsin.
Tüm ürünlerler performanslı o ne alaka şimdi![]()
"Windforce ile Gaming ise performans isteyenlerin tercih ettiği ürünlerdir." 'İse' bağlacının hangi durumlarda kullanılabileceğini araştırın derim.Aorus'ta performans yok mu dedim?
"Windforce ile Gaming ise performans isteyenlerin tercih ettiği ürünlerdir." 'İse' bağlacının hangi durumlarda kullanılabileceğini araştırın derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.