Gigabyte RTX 2070 Super alınır mı?

Gigabyte alabilirsiniz çok sağlam soğutmaya sahip bir model yaklaşık 5-6 derece serin çalışıyor. Alabilirsin fiyata çok uygun ancak diğer modelin avantajı ise 15 Mhz daha fazla Boost hızı var. 15Mhz çok ta önemli bir fark değil.

Olmaz, incehesap'a da bakabilirsin. Gigabyte'ın AORUS dışında bir modelini almam ben olsam.

Kesinlikle katılmıyorum. Windforce'un da Gaming modelinin de 3 fanlı versiyonları var ve soğutmaları gayet iyi, internette yabancı sayfalarda bir çok inceleme bulabilirsiniz. Hatta 2060 Super modelinde Aorus almayı düşünüyordum fakat Gaming modelinin soğutmasının daha iyi olduğunu okudum bir çok yerde ve onu aldım.

GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER Gaming OC
GIGABYTE AORUS GeForce RTX 2070 SUPER
GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC
Bu üç kartın arasındaki fark nedir?
Kendi sitesin'den baktığım kadarıyla,
WINDFORCE 1785 Mhz
Gaming OC 1815 Mhz
AORUS 1905 Mhz, üç kartın'da soğutması 3 fanlı aynı sistem gibi geldi bana.

Son düzenleme:
Kesinlikle katılmıyorum. Windforce'un da Gaming modelinin de 3 fanlı versiyonları var ve soğutmaları gayet iyi, internette yabancı sayfalarda bir çok inceleme bulabilirsiniz. Hatta 2060 Super modelinde Aorus almayı düşünüyordum fakat Gaming modelinin soğutmasının daha iyi olduğunu okudum bir çok yerde ve onu aldım.
Malzeme kalitesi ve RGB ışıkladırma.

GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER Gaming OC
GIGABYTE AORUS GeForce RTX 2070 SUPER
GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC
Bu üç kartın arasındaki fark nedir?
Kendi sitesin'den baktığım kadarıyla,
WINDFORCE 1785 Mhz
Gaming OC 1815 Mhz
AORUS 1905 Mhz, üç kartın'da soğutması 3 fanlı aynı sistem gibi geldi bana.

Aorus Gigabyte'ın premium gaming ürünlerine verdiği bir isim. Aynı Asus'un ROG ya da TUF serisi gibi. Tamamiyle pazarlama taktiğidir bu sebeple tasarımı ve RGB'si daha göze hitap eder. Windforce ile Gaming ise performans isteyenlerin tercih ettiği ürünlerdir. Bazı Windforce'lar 2 fanlı oluyor bazıları 3. 3 fanlı olduğu takdirde Windforce ya da Gaming modelini tercih edebilirsin.

Senin verdiğin modeller fabrika OC çıkışlı, bu güzel bir şey. Gaming OC 30 Mhz daha yüksek, Windforce OC ile aralarında ciddi bir fark yoksa tercih edebilirsin.

Aorus Gigabyte'ın premium gaming ürünlerine verdiği bir isim. Aynı Asus'un ROG ya da TUF serisi gibi. Tamamiyle pazarlama taktiğidir bu sebeple tasarımı ve RGB'si daha göze hitap eder. Windforce ile Gaming ise performans isteyenlerin tercih ettiği ürünlerdir. Bazı Windforce'lar 2 fanlı oluyor bazıları 3. 3 fanlı olduğu takdirde Windforce ya da Gaming modelini tercih edebilirsin.

Senin verdiğin modeller fabrika OC çıkışlı, bu güzel bir şey. Gaming OC 30 Mhz daha yüksek, Windforce OC ile aralarında ciddi bir fark yoksa tercih edebilirsin.
Tüm ürünlerler performanslı o ne alaka şimdi :D

"Windforce ile Gaming ise performans isteyenlerin tercih ettiği ürünlerdir." 'İse' bağlacının hangi durumlarda kullanılabileceğini araştırın derim.

Sen bu kadar çok takılma, ne anlatmak istediğim bariz açık. Biri performans ve görsellik sunan diğerleri ise sadece performans odaklı olan modeller. Orada Asus'un ROG ve TUF serilerini örnek vermişim ve premium gaming modelleri demişim, algılama problemi olmayan zorluk çekmez.

Canınız sıkılıyor galiba forumda gezerken.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı