INNO3D RTX 2080 Ti düşük performans problemi

Merhaba
Aynı kartı bende aldım . 84 dereceye ayarlanmış . Diğer 2080 ti lar 60 - 65 derece bizim ki 84 derece.
Sitesinden programını indirdim . Target ayarından sıcaklık 65 dereceye ayarladım . OC yapmıyor ama 65 sabitledim.Yaşadığın sorun ile ilgili bana ulaşabilirsin
Programın linkini atar mısın acaba neymiş merak ettim. Sitesinden bulamadım. Şuan fanlar helikopter pervanesi gibi dönüyor.
Yalnız 2K'ya geçtiğinde FPS yükselmeyecek, kart daha verimli kullanılır evet ama FPS artmaz aksine düşer. Arkadaşın sorunu daha farklı bir şey.
Dostum sıkıntı ne biliyor musun? Sıkıntı ekran kartının performansı değil sıkıntı performansının değişik olması ekran kartını zorladığım zaman ekran kartı çayır çayır çalışıyor. 4K GTA 5 oynadım aklına gelebilecek bütün ayarları full'e çektim. Bu sorunları yaşadığım sırada kasma oluyordu zaman zaman içinde gelen güncellemelerle bu sorunlar çözüldü sanırım artık hiç kasmıyor. 35 45 arası gidip geliyor yerine göre. Ama ben rekabetçi oyunları oynuyorum ve orada full ayarlarda oynamak adamları görmemi zorlaştırıyor onun için ayarları düşürüyorum sen ayarları düşürünce ne olmasını beklersin FPS yükselmesi demi? Ama bende tam aksine düşüyor. (CS:GO) Yani anlayacağın ekran kartını zorladığım zaman çalışıyor ama yük binmediği zaman istediğim FPS'i alamıyorum.

Programın linkini atar mısın acaba neymiş merak ettim. Sitesinden bulamadım. Şuan fanlar helikopter pervanesi gibi dönüyor.

Dostum sıkıntı ne biliyor musun? Sıkıntı ekran kartının performansı değil sıkıntı performansının değişik olması ekran kartını zorladığım zaman ekran kartı çayır çayır çalışıyor. 4K GTA 5 oynadım aklına gelebilecek bütün ayarları full'e çektim. Bu sorunları yaşadığım sırada kasma oluyordu zaman zaman içinde gelen güncellemelerle bu sorunlar çözüldü sanırım artık hiç kasmıyor. 35 45 arası gidip geliyor yerine göre. Ama ben rekabetçi oyunları oynuyorum ve orada full ayarlarda oynamak adamları görmemi zorlaştırıyor onun için ayarları düşürüyorum sen ayarları düşürünce ne olmasını beklersin FPS yükselmesi demi? Ama bende tam aksine düşüyor. (CS:GO) Yani anlayacağın ekran kartını zorladığım zaman çalışıyor ama yük binmediği zaman istediğim FPS'i alamıyorum.
Anladım, bunun nedeni işlemci tam olarak düşük ayarlarda ve düşük çözünürlükte kartı besleyemiyor, 9900K gibi bir işlemci lazım böyle oynamak için. Ayar kıstıkça işlemciye binen yük artıyor.

Anladım, bunun nedeni işlemci tam olarak düşük ayarlarda ve düşük çözünürlükte kartı besleyemiyor, 9900K gibi bir işlemci lazım böyle oynamak için. Ayar kıstıkça işlemciye binen yük artıyor.
9900K alamam ama başka bi çözüm önerin varsa uygulayabilirim. Çünkü işlemci değiştiğinde anakartında değişmesi lazım ve bu nerden baksan şuan 5 6 kağıt demek.

9900K alamam ama başka bi çözüm önerin varsa uygulayabilirim. Çünkü işlemci değiştiğinde anakartında değişmesi lazım ve bu nerden baksan şuan 5 6 kağıt demek.
Evet fazla masraf olur en az 1080P ve Ultra ayarlarda oynamak dışında yapacak bir şey yok maalesef.

İşlemciyi OC ederseniz, bir miktarda olsa rahatlatacaktır. Ekran kartını Nvidia ayarlarından güç tasarrufuna almayı deneyin.

Kardeşim kartında sorun olacağını sanmıyorum , oyun ayarlarının optimize edilmesi , CPU OC , yüksek performans vb. gibi ufak dokunuşlarla sorun kalkar. Programın linki aşağıda.
alttaki sürümü kuracaksın
7500TL'ye Zotac modeli vardı geçen haftalarda.
geri dönüş yok artık :)
online harici oyunlarda dener misin ?

Son düzenleme:
Kardeşim kartında sorun olacağını sanmıyorum , oyun ayarlarının optimize edilmesi , CPU OC , yüksek performans vb. gibi ufak dokunuşlarla sorun kalkar. Programın linki aşağıda.
alttaki sürümü kuracaksın

geri dönüş yok artık :)

online harici oyunlarda dener misin ?
Mesela hangi oyunda deneyim? Yukardaki dediğin ayarları verdiğin linkteki programdan mı yapacağım?
Bende Intel HD Graphics var GTA 5 orta ayarlarda 70-90 FPS arası.
Dostum doğrudur ama konuyla alakasını anlayamadım?

Mesela hangi oyunda deneyim? Yukardaki dediğin ayarları verdiğin linkteki programdan mı yapacağım?

Dostum doğrudur ama konuyla alakasını anlayamadım?
Sen önce linkte altta bulunan programı kur. Programı aç ayarlarda GPU target ayarları olan yerde 65 dereceye çek.Power ın %100 den düşmediğini gör . Oyun olarak PES FIFA gibi oyunlarda bakalım ani düşüşler yapacakmı onu görelim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı