INNO3D RTX 4070 Ti IChill X3 alınır mı?

Gayet güzel bir marka hocam, çekinmeyin, Asus tuf serisinden daha iyi soğutması keza MSI suprım x almayacaksanız da ideal bir seçim olacaktır. Pny tercih etmenizi önermem, 4080 alacaksanız da Palit gamerock pahalı geldiyse yine aynı şekilde Inno3D rtx 4080 ıvhill tercih edilebilir. Markaya boştan yere ekstra para ödemeyin. Asus ve MSI da coil whine sorunu mevcut, şikayetvar, global reddit gibi yerlerde araştırmanızı yaparakta zaten şikayetlere ulaşabilirsiniz.

O paraya 4070 Ti alinmaz. 7900 XTX 4080 ile neredeyse ayni hatta hemen hemen daha iyi bir kart. Ben olsam 12 GB VRAM'li bir karta 25 bin vermezdim.

20 bin butce icin:

O paraya 4070 Ti alinmaz. 7900 XTX 4080 ile neredeyse ayni hatta hemen hemen daha iyi bir kart. Ben olsam 12 GB VRAM'li bir karta 25 bin vermezdim.

20 bin bütçe icin:

Hocam 20 bin için bu daha mantıklı.

INNO3D aslında gayet iyi kaliteli bir marka özellikle asya pazarında herkesin bildiği bir marka sadece ülkemizde pek tanınmıyor.
Ayrıca ASUS TUF serisinden kesinlikle daha iyidir ama tabiki bir ROG serisi falan değil.

En azından coil whine çıkarsa burada o firmaların yetkilisini bulursunuz. Inno'nunkini bulamazsınız. Fiyatlar da aynıyken şaşmayın o markalardan.
Inno3D markasını EXA getiriyor, yetkilisi de var. MSI özel kurye ile evinden mi aldırıyor kartı? Ki şahsen MSI düşmanıyım, RX580 MSI Armor kullandım 2 sene kendime yaptığım en büyük kötülüktü. Power Color Red Devil 6600XT aldım migrenim geçti, hayata yeni bir başlangıç yaptım. Kartın fanları çalışıyor mu bozuldu mu diye kontrol ediyorum bazen o kadar sessiz. Bir de kartın sessiz modu da var ayrıca o ne kadar sessiz bilemiyorum yani. Neyse konu nereye geldi, başlığı açan kardeşime -varsa- Power Color Red Devil soğutucu öneriyorum şiddetle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı