INNO3D RTX 4070 Ti IChill X3 alınır mı?

Hocam 20 bin için bu daha mantıklı.
Bunun fiyatı bayağı iyiymiş.
Son zamanlarda Sinerji hakkında çok şikayet duymasam sıcak bakılırdı bu kartı almaya. Ama satıcıdan bağımsız fiyatı güzel.

Bunun fiyatı bayağı iyiymiş.
Son zamanlarda Sinerji hakkında çok şikayet duymasam sıcak bakılırdı bu kartı almaya. Ama satıcıdan bağımsız fiyatı güzel.
Sapphire Pulse RX 7900 XT aldım 22k'ya. Ben aldıktan sonra bunun fiyatı düştü. Taksitle almasam diğerini iptal eder bunu alırdım.

Hocam 2k oynayacağım ve nvdia nın rtx-dlss ini daha iyi bulduğum için amd almayacağım teşekkür ederim yinede

7900xtx 4070ti a denk gibi bir şey zaten hatta rtx konusunda 4070ti daha iyi

Hocam 2k oynayacağım ve nvdia nın rtx-dlss ini daha iyi bulduğum için amd almayacağım teşekkür ederim yinede

7900xtx 4070ti a denk gibi bir şey zaten hatta rtx konusunda 4070ti daha iyi
7900 XTX 4070 Ti'i parcalar :)

Daha iyi degil 4070 Ti. Kotu hatta.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nvidia vasifsiz insanlarin izledigi yayinci ve yutubirlar araciligiyla rtx ve dlss hakkinda cok guzel reklam yapti yalan yok. AMD de FSR ve RT reklamini iyi yapmis olsaydi keske. Rekabet artardi.

7900 XTX 4070 Ti'i parcalar :)

Daha iyi degil 4070 Ti. Kotu hatta.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nvidia vasifsiz insanlarin izledigi yayinci ve yutubirlar araciligiyla rtx ve dlss hakkinda cok guzel reklam yapti yalan yok. AMD de FSR ve RT reklamini iyi yapmis olsaydi keske. Rekabet artardi.

Dlss 3.0 varken fsr daha arka planda kalıyo ama

ray tracingte 4070ti yla aynı hatta gerisinde hocam

Amd nvdiadan iyi olsa da reklamını iyi yapsa keşke :D

DLSS 3.0 varken FSR daha arka planda kalıyor ama

Ray Tracing'te 4070 Ti'yla aynı hatta gerisinde hocam

AMD NVIDIA'dan iyi olsa da reklamını iyi yapsa keşke :D

XTX RT'de aynı, RT açacak vema yok uzun vadede, FSR 3 gelecek yakında.

XTX RT'de aynı, RT açacak vema yok uzun vadede, FSR 3 gelecek yakında.
"Uzun vadede" 4070 Ti almak mantikli mi gercekten peki.

Cikali 2 yil olmus Re Village bile 13 GB Vram yiyor ultrada. Yeni cikmis ve cikacak olan butun Unreal oyunlarinda hikaye ayni.

Bu kadar AMD savundugum ve kendim AMD kullandigim icin bana fanboy demek isteyenler olacaktir ama fiyati maksimum 17 bin TL olmasi gereken karta 25 bin verip, daha kotu performans almanin mantikli olmadigini savunuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı