Merhaba arkadaşlar, ben bir uygulama yapacağım bu uygulamaya işte inputa oyun yazınca o oyunun Steam Link'ini verecek.
Fakat görseldeki gibi tek tek uğraşmak istemiyorum var mıdır yolu? Class veya fonksiyon mu kullanacağım kafam çok karıştı.
@363652 @Nizel G @Vavien.
Eki Görüntüle 1854873
Merhaba arkadaşlar, ben bir uygulama yapacağım bu uygulamaya işte inputa oyun yazınca o oyunun Steam Link'ini verecek.
Fakat görseldeki gibi tek tek uğraşmak istemiyorum var mıdır yolu? Class veya fonksiyon mu kullanacağım kafam çok karıştı.
Eki Görüntüle 1854873
Evet hocam bunlar kodların bi' kısmı sadece.Arayüz oluşturdunuz mu hocam?
Peki nasıl yapacağım örnek verebilir misiniz? Çünkü class öğrenirken kafam çok karıştı.Arayüz oluşturdunuz mu hocam?
Class kullanacaksınız.
Evet hocam bunlar kodların bi' kısmı sadece.
Peki nasıl yapacağım örnek verebilir misiniz? Çünkü class öğrenirken kafam çok karıştı.
Evet hocam bunlar kodların bi' kısmı sadece.
Peki nasıl yapacağım örnek verebilir misiniz? Çünkü class öğrenirken kafam çok karıştı.
Fakat görseldeki gibi tek tek uğraşmak istemiyorum var mıdır yolu? Class veya Fonksiyon mu kullanacağım kafam çok karıştı.
Eki Görüntüle 1854873
oyunlar={'rdr':'link'}
try: print(oyunlar[inputData])
except: print('oyun bulunamadı')
Tek tek if ifadeleri ile uğraşma bir tane dict oluştur direkt oradan çeksin linki.
oyunlar={'rdr':'link'} try: print(oyunlar[inputData]) except: print('oyun bulunamadı')
Gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.