Python Input ile link verecek uygulama

Linux Kaymak

Kilopat
Makaleler
11
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar, ben bir uygulama yapacağım bu uygulamaya işte inputa oyun yazınca o oyunun Steam linkini verecek.
Fakat görseldeki gibi tek tek uğraşmak istemiyorum var mıdır yolu? Class veya Fonksiyon mu kullanacağım kafam çok karıştı.
@363652 @Nizel G @Vavien.

Ekran görüntüsü 2023-07-09 183734.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, ben bir uygulama yapacağım bu uygulamaya işte inputa oyun yazınca o oyunun Steam Link'ini verecek.
Fakat görseldeki gibi tek tek uğraşmak istemiyorum var mıdır yolu? Class veya fonksiyon mu kullanacağım kafam çok karıştı.

Eki Görüntüle 1854873

Arayüz oluşturdunuz mu hocam?

Merhaba arkadaşlar, ben bir uygulama yapacağım bu uygulamaya işte inputa oyun yazınca o oyunun Steam Link'ini verecek.
Fakat görseldeki gibi tek tek uğraşmak istemiyorum var mıdır yolu? Class veya fonksiyon mu kullanacağım kafam çok karıştı.

Eki Görüntüle 1854873

Class kullanacaksınız.

Evet hocam bunlar kodların bi' kısmı sadece.

Peki nasıl yapacağım örnek verebilir misiniz? Çünkü class öğrenirken kafam çok karıştı.

Fonksiyon kullanmayın hata verebilir.

Evet hocam bunlar kodların bi' kısmı sadece.

Peki nasıl yapacağım örnek verebilir misiniz? Çünkü class öğrenirken kafam çok karıştı.

Hocam strateji oyunlarını bir tarafa savaş oyunlarını bir tarafa sınıflandıracaksınız.

Fakat görseldeki gibi tek tek uğraşmak istemiyorum var mıdır yolu? Class veya Fonksiyon mu kullanacağım kafam çok karıştı.

Eki Görüntüle 1854873

Tek tek if ifadeleri ile uğraşma bir tane dict oluştur direkt oradan çeksin linki.

oyunlar={'rdr':'link'} try: print(oyunlar[inputData]) except: print('oyun bulunamadı')

Gibi

Edit: Galiba soruyu yanlış anlamışım Google gibi ismi verip linki almak istiyorsan onun için bir kütüphane yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı