yunusey Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #1 İnput lag sorunu ile karşı karşıyayım. Ne yaptıysam çözümü bulamadım ve en sonun da yabancı bir forumda topraklama olmayan ev input lag yapabilir diye bir konuyla karşılaştım. Evimde topraklama var ama prizde yok sizce ondan dolayı mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2021
İnput lag sorunu ile karşı karşıyayım. Ne yaptıysam çözümü bulamadım ve en sonun da yabancı bir forumda topraklama olmayan ev input lag yapabilir diye bir konuyla karşılaştım. Evimde topraklama var ama prizde yok sizce ondan dolayı mıdır?
KS KS yunusey Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #21 Youtube'a yaz vardır bir sürü video. Artı 0 Eksi
K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.180 29 Aralık 2022 #22 yunusey dedi: UPS'in etkisi oldu ama sonra akıcılık gitti. Benim Online UPS değildi ondanda olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu Online UPS'mi? Powerful PL-1500 1500VA 2x9AH Akülü Line Interactive UPS - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Artı 0 Eksi
yunusey dedi: UPS'in etkisi oldu ama sonra akıcılık gitti. Benim Online UPS değildi ondanda olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu Online UPS'mi? Powerful PL-1500 1500VA 2x9AH Akülü Line Interactive UPS - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
KS KS yunusey Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #23 Değil, İnteractive UPS o. Online UPS yazacak. Elektrik tesisatına güvenmiyorsan alma boşuna, düzeltmez. Artı 0 Eksi
Değil, İnteractive UPS o. Online UPS yazacak. Elektrik tesisatına güvenmiyorsan alma boşuna, düzeltmez.