İnşaat mühendisi ne iş yapar?

694697

Decapat
Bir inşaat mühendisi bir günde ne yapar görevleri çalışma saatleri nasıldır ne kadar para kazanır hayalim olduğu için soruyorum.

Bir inşaat mühendisi bir günde ne yapar görevleri çalışma saatleri nasıldır ne kadar para kazanır hayalim olduğu için soruyorum.

Yani hocam hayalinizi kırmak istemem ama arkadaşım bitirdi iş bulamıyor kendine şu an ama herkes için geçerli mi bilmiyorum bu durum.

Genelde çok çeşitli alanda çalışırlar, hatta buldukları işte çalışırlar çünkü kendi alanlarında iş bulamazlar. Babanız Trabzonlu ise ya da inşaat şirketiniz varsa okumalısınız ve F90'lardan hikaye atabilirsiniz.

İnşaat mühendisi mezun olduktan sonra işsiz kalacağı için herhangi bir iş yapmaz evde boş boş oturur. 🙂
ailende ya da yakınlarında inşaatla uğraşan varsa mesleğini onun yanında kullanırsın belki, böyle bir imkan yoksa okunacak en son mesleklerden biri TR sınırları içinde

Babanın işine yaramayacaksa okuma, amcan olsun gene okuma ileride aranız bozulur aç açıkta kalırsın vallahi. Bu bölümü cahil Anadolu insanını başarısızlığıyla üzmek istemeyip bir ömür kendini cezalandırmak isteyen gençler okur sadece.

İnşaat mühendisi mezun olduktan sonra işsiz kalacağı için herhangi bir iş yapmaz evde boş boş oturur. 🙂
ailende ya da yakınlarında inşaatla uğraşan varsa mesleğini onun yanında kullanırsın belki, böyle bir imkan yoksa okunacak en son mesleklerden biri TR sınırları içinde
Genellikle mütahit oluyorlar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı