Inşaat Mühendisliği Okumak

Bize fikrimizi soruyor ben de mesleğimle ilgili bu soruya cevap veriyorum. Size ne oluyor? Benim kaç dil bildiğimi veya kendimi ne kadar geliştirip geliştirmediğimi nereden biliyorsunuz? Bu ne cüret?

Orda kendimi geliştirip bir süre sonra gelmek istiyordum.

Sağ olun benim de aklıma takılıyor du Türkiye'de ki mühendislerden dolayı. Okuduktan sonra pişman olmak istemiyorum her gün aklımda desem yalan olmaz.

Bir iki kişinin yorumlarına göre hareket etme bu bende dahil her yere bak iyi bir araştır her şeyi öyle kararını ver.

Büyük ihtimal orada okuyacağım ve başlarda orda çalışıp sonradan kendi şirketimi açmak istiyorum. Sizin görüşünüz nedir?
Yurt dışı bağlantılı olursanız rahat çalışabilirsiniz ama Türkiye'de ne yazık ki artık çok zor.

Sağolasın abim bu arada hepinizin fikrini alıyorum gerilmeye gerek yok her fikir benim için önemli.
Hakkınızdan hayırlısı olsun. İnşaat mühendisliği çok güzel bir meslek. Kıymetinizin bilineceği yerlerde en iyi görevleri alırsınız umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…