Inşaat Mühendisliği Okumak

Yav birader yazmayım diyorum da bu yazdıklarınız insanların kaderlerini etkiliyor yok okuma sakın yapma ne yani birader sen iş bulamadıysan Türkiye de iş yok mu oluyor her inşaat mühendisi okuyan işsiz mi kalıyor hangi üniversiteden mezunsun kaç dilin var kendini ne kadar geliştirdin ne kadar çok biliyorsunuz sen kimseyi dinleme kardesim her şey sende bitiyor kendini geliştirdiğin zaman her yerde iş bulursun dinleme kimseyi.
Bize fikrimizi soruyor ben de mesleğimle ilgili bu soruya cevap veriyorum. Size ne oluyor? Benim kaç dil bildiğimi veya kendimi ne kadar geliştirip geliştirmediğimi nereden biliyorsunuz? Bu ne cüret?

Türkiye'de en zor iş bulabilen mühendislik alanlarından bir tanesi, İtalya'da okuyacaksınız orada iş yapın kolaylıkla iş bulursunuz, yurt dışında mühendislik okuduktan sonra Türkiye'de iş yapma hatasına düşmeyin.
Orda kendimi geliştirip bir süre sonra gelmek istiyordum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı