İnşaat mühendisliği okunur mu?

BurakAydn

Megapat
Makaleler
1
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Öncelikle yaşı küçük arkaşlar bir şey yazmassa sevirim.

Arkadaşlar herkese merhaba iyi forumlar ben şu an 12.sınıfım malum hedefler koyup YKS'ye çalışıyoruz hedefim Eskişehir Osman gazi üniversitesi inşaat mühendisliği sıralaması ise 177.000 elimden geldiğince ders çalışıyorum ve 160.000 civarı sıralama yapabileceğime inanıyorum fakat bugün inşaat mühendisliği iş imkanlarına baktım ve bu bölüme bakış açıp olumsuz anlamda büyük bir değişime uğradı öncelikle çalışma ortamı falan bana değişik gelmiyor oradaki insanlarla her türlü anlaşılırım şantiyede çamura batarım yıllardır yaz tatilleri sanayi de çalıştığım için oradaki ortamı kiri çamuru önemsemem zaten alışığım benim için önemli olan yeri maaşı ilk başlarda 2000 TL'ye falan çalışıyorlar ama benim hedefim kendimi geliştirdikten sonra gerekirse yüksek lisans da yaparak en son 7000-8000 TL maaş alacağım bir mertebeye yükselmek sizce bu devirde inşaat mühendisliği okunur mu? Okunmaz ise 160.000-170.000 sıralamada ne okumak daha mantıklı olur? Ve en büyük hedefim yurt dışında rehaf seviyesi yüksek bir ülkede işe girip çalışmak inşaat mühendisliği bu hayalime olanak sağlar mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı