İnsan Türk olur da nasıl Mustafa Kemal Atatürk'ü sevmez?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Anlamıyorum gerçekten, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, vatanımız için bir çok fedakarlık yapan bir insanı neden sevmez bir insan? Instagram yorumlarında görüyorum da birisi diyor yok camileri ahıra çevirmiş, insanların ibadet etmesini yasaklamış falan filan. Cidden deli oluyorum bunları gördükçe. Atatürk üzerine yapılan suçlar konusunda şikayet ettim. Umarım gereği yapılır.

(NOT: Etiketlenen profil benimdir.)

Dosya Ekleri

• 2.png
    2.png
    7,4 KB · Görüntüleme: 371
  • 1.png
    1.png
    9,6 KB · Görüntüleme: 342
Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamıyorum gerçekten, Türkiye cumhuriyeti'nin kurucusu, vatanımız için birçok fedakarlık yapan bir insanı neden sevmez bir insan? Instagram yorumlarında görüyorum da birisi diyor yok camileri ahıra çevirmiş, insanların ibadet etmesini yasaklamış falan filan. Cidden deli oluyorum bunları gördükçe. Atatürk üzerine yapılan suçlar konusunda şikayet ettim. Umarım gereği yapılır.

(Not: Etiketlenen profil benimdir.)

Bana göre Atatürk'ü sevmeyenler Türk değildir. Araplaşmayı engellemesi ve Yunan'ları denize dökmesi rahatsız etti belki de. Zaten çoğu Yunan galip gelseydi diyen Popcorn'u dinliyordur.

Ata'm ya ülkeyi canlandırmak için yapmadığı şey kalmamış 😍🥰

Anlamıyorum gerçekten, Türkiye cumhuriyeti'nin kurucusu, vatanımız için birçok fedakarlık yapan bir insanı neden sevmez bir insan? Instagram yorumlarında görüyorum da birisi diyor yok camileri ahıra çevirmiş, insanların ibadet etmesini yasaklamış falan filan. Cidden deli oluyorum bunları gördükçe. Atatürk üzerine yapılan suçlar konusunda şikayet ettim. Umarım gereği yapılır.

Instagram'daki normieler iste. Cok normal, daha kotulerini gordum.

Ben Türk milliyetçisiyim, ama Atatürk'ü sevmiyorum. Saygı duymak zorundayım, ama sevmek zorunda değilim. Bu adam tanrı değil peygamber değil. Neden sevmediğim konusunda birazcık tarihe bakarsanız görürsünüz.(Kadir Mısıroğlu'nu savunmuyorum, şeriatçı değilim.)

Bunların kanında başka bir sıkıntı var.
Bunlar genelde deli raporu olan bir patlamış mısırı üstat olarak kabul edenler oluyor.
Bahsettiğim şahıs:

images (24).jpeg

Kendisi şeriatın kaldırılmasındansa "Yunan kazansaydı daha iyi olurdu" diyen biri...

Normalde fikirlere mutlaka saygı duyarım ama bu herif istisna.
Neden sevmediğim konusunda birazcık tarihe bakarsanız görürsünüz.(Kadir Mısıroğlu'nu savunmuyorum, şeriatçı değilim.)

Sorun olmayacaksa söyleyebilir misiniz?
Merak ettim :)

Son düzenleme:
Ben Türk milliyetçisiyim, ama Atatürk'ü sevmiyorum. Saygı duymak zorundayım, ama sevmek zorunda değilim. Bu adam tanrı değil peygamber değil. Neden sevmediğim konusunda birazcık tarihe bakarsanız görürsünüz.(Kadir Mısıroğlu'yu savunmuyorum, şeriatçı değilim).
Yo sen anlat bilelim. Aynı tarihe bakmıyoruz sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı