İnsanlar 25 ms'i algılayabilir mi?

Evet ama her şeyi bir kenara koyup sadece monitördeki ms'i göz önüne alırsak benim dediğim bence çok mantıklı bir yaklaşım. Övünmek gibi olmasın.

Bu detaylar senin her şeyin A'dan Z'ye mükemmelken avantaj haline gelir, buna Razer sakızı da dahil. Bu nedenle 480Hz'ler 0.5ms'ler de üretiliyor, oyuncular arasında piramidin en üstünde yer alanlara/alacaklara en iyisini sağlamak için.

Gerçekçi olalım hiçbir şeyin mükemmel değilse 1ms ile en fazla iyi oynadığın maçlarda kendi kendini teselli edersin "nasıl da avlıyorum keklikleri" diye. Bana her şeyin en iyisini sağla yine iyi olamam çünkü reflekslerim kısıtlı.

Ben algılarım ama sizi bilmem.

25 ms i algılarsınız. 0 ms alan birinin bence 5 ms i de algılayacağını düşünüyorum ancak sürekli msiniz 25'lerde ise bunu fark etmeyebilirsiniz. Bazı zamanlarda milisaniye bile çok önemli oluyor. FPS oyunlarında rakiplerinden birkaç milisaniye bile ileride olmak bile bir avantaj. Monitör alırken insanlar da ms değerlerine dikkat ediyor bu yüzden. 1 ms monitör varken fark etmez deyip 2 ms monitör alan bir insan gördün mü hiç? Çoğu zaman milisaniyelerin bile çok fazla önemi oluyor.

Uzun zamandır oyun oynamıyorum ama R6 da ms o kadar çok önemli ki anlatamam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı