İnsanlar Battle Royale'den Nasıl Zevk Alıyor?

Battle Royale türünü seviyor musunuz?

  • Evet

  • Hayır

  • Sevmiyorum fakat oynuyorum


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Oyunu eğer arkadaşlarınızla oynuyorsanız gayet zevkli bir oyun. Sebebi ise loot yaparken muhabbetinizi yapıyorsunuz adam görünce sıkıyorsunuz her hangi bir FPS oyundan tek farkı eşyaları sağdan soldan toplamanız ve haritanın durumuna göre pozisyon almanız gerekiyor bunca insan neden zamanında bu kadar CS:GO oynadıysa sebep aynı CS:GO da tek düze mantık işliyor güvenli bölgende spawn ol paran kadar ekipman al karşı takımı vur veya görev yap Battle Royale oyunların tek farkı sizi bu tek düzenden kurtarıp oyun içinde farklı işler yapabilmenizi sağlaması araba sürmek uçak kullanmak v.b. etmenler %100 şansa bağlı oyunlarda değiller şans faktörü her oyunda olduğu gibi bu oyunda da mevcut sizin bu şans dediğiniz aynı yere atladığınız adamın önünde silah olup sizde olmaması ve ölmeniz ise eğer bu size de denk gelebilir fakat oyun belli bir noktadan sonra şans değil tamamen aim ve pozisyon alma becerinize bakıyor.
 
Bende anlamıyorum neden seviliyor yani gökyüzünden bir bölgeye atlayıp sürekli aynı şeyi tekrarlamaktan ne anlıyorlar bilemiyorum fakat zevk meselesi.
 
Bu türdeki oyunlardan 1 tanesini bile denemedim. Takip ettiğim yayıncılardan biri bu oyunları oynadığında bile yayını izlemiyorum direkt kapatıyorum.
 
%100 şansla uzaktan yakından alakası yok. İndikten sonra kafanı çalıştırıp ciddi taktik yapman gerekiyor. Türü oynayıp zevk alan insanları illa anlaman gerekmiyor, zevk meselesi.
 
Zevk meselesi sanırım. Oyun oynamayı sevmem oynarsam da PUBG tercihimdir. Oyunun grafiklerini ve tarzını sevdiğim için oynuyorum. Fortnite ise tarzım değil sevemedim de.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı