İnsanlar binlerce saatini bir oyuna nasıl veriyorlar?

RegoslaX

Hectopat
Daha fazla  
Ben bir oyunu bir süre oynadıktan sonra sıkılıyorum. Ama insanlar Cities Skylines'e bile(oyunu küçümsemek amaçlı demedim) binlerce saatini veriyorlar. Ben oyunu 5 saatten sonra saldım.
  • Siz hangi oyuna binlerce saatinizi verdiniz?
  • Binlerce saat verdiğiniz oyuna neden binlerce saatinizi verdiniz?

CS:GO'da yaklaşık 3-4k saati devirdim. Arkadaşlarla sosyalleşme gibi bir durumdu CS:GO bizim için öğrencilik zamanımızda. Dışarda takılacağımıza CS:GO'da takılıyorduk.

Ben bir oyunu bir süre oynadıktan sonra sıkılıyorum. Ama insanlar Cities Skylines'e bile(oyunu küçümsemek amaçlı demedim) binlerce saatini veriyorlar. Ben oyunu 5 saatten sonra saldım.

Binlerce saatim olan Minecraft 1 8 9 PvP'si kasmasına falan rağmen çok sarardı hala sarar ama eskisi kadar değil ondan sonra Valorant avr rahat 400 saatim var öyle.

3-4 yıl önce PS4 üzerinden çok fazla Fortnite oynardık. En az 2000 Saatim vardır. PC'de de 600 Saatim var ve bu arada sıkılınca girip çıktığımız süre. Okuldan 3'de gelirdim, akşam 9'a kadar sadece Fortnite oynardık. O zamanlar arkadaş grubumuz ve Fortnite kitlesi çok güzeldi.

GTA San Andreas'ı binlerce saat oynadım. Bunun nedeni hem eğlenceli olması hem de beni oynarken mutlu etmesi. Gece saatlerinde girip motorla ön kaldırarak gitmek bile aşırı eğlenceli.

CS:GO'da yaklaşık 3-4k saati devirdim. Arkadaşlarla sosyalleşme gibi bir durumdu CS:GO bizim için öğrencilik zamanımızda. Dışarda takılacağımıza CS:GO'da takılıyorduk.
Hocam benimde CS:GO da ve Valorantta o kadar saatim vardır ama bunlarıda arkadaşlarla oynadığım için vermişimdir yoksa zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı