Ülke her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Dün girip çikolata aldığım marketteki çikolatanın etiketi bugünde değişmiş. Her şey çok pahalı ve bu da yaşam sevincini elimizden alıyor.
@377660, göz ardı edip geçin. Mesaj yazmaya bile değmez gerçekten. Ben bunun Türkiye'de yaşadığına, sırf gıcıklık olsun diye böyle yazdığına adım gibi eminim. Üyelik tarihi de bugün zaten.
%5 Asgari ücretle çalışıyor devlet asgari ücretle çalışanlara kira yardımı, gıda yardımı yapıyor. Hadi şimdi ayrıl konudan. Sözde Almanya'da yaşıyor ama daha ülkenin yardımlarını bilmiyor
@377660, göz ardı edip geçin. Mesaj yazmaya bile değmez gerçekten. Ben bunun Türkiye'de yaşadığına, sırf gıcıklık olsun diye böyle yazdığına adım gibi eminim. Üyelik tarihi de bugün zaten.
@ItsAllGoodman, birinin multisi büyük ihtimalle. Ana hesabından yazmıyor, geliyor bu hesabından yazıyor. @Recep Baltaş abi AK Troller Sosyal'e de sarmış, üzücü.
Hayır bende asgari ücretle çalışıyorum sadece Suriyeliler ve Afganlı kişilere yardım yapılıyor. Hâlâ konuşuyor arkadaş. "Cahil" deyince biz suçlu oluyoruz.