XEfe.Bey
Kilopat
- Makaleler
- 2
Türkiye şartları. Daha çocuk olduğun için hayatın ne kadar zor olduğunu bilemezsin.
Keşke hep 10 yaşında olsam neden 14 oldum ne vardı ya hayat çok güzel gidiyordu

Türkiye şartları. Daha çocuk olduğun için hayatın ne kadar zor olduğunu bilemezsin.

Senle ne konuşalım? Mesajlarını olurken kanser oldum. Yok mutsuzmuş, yok öyleymiş. Git başka yerde yap trollünü. Bi bitmediniz.Ya neden hepiniz aynı şeyi söylüyorsunuz? Kaptırmışsınız bir yola gidiyorsunuz insan gibi dinleyeniniz yok.
Gelecek para? O kadar Alman insan tanıyorum hiç biri asgari ücret almıyor.Almanya'ya gelmediğinden dolayı olabilir mi sence?
Kimse IPhone 11 istemedi. Bir şey soracağım; Erdoğan iyi yönetse ve biz mutlu olsak neden onu göndermeye çalışalım? Hadi bunu cevapla. %100 "Fetöcü" ilan edersiniPhone 11'iniz yok diye
Troll değilsin, ondan daha da beteri olan Ak Troll'sün.Troll falan değilim ciddi bir şekilde saygı çerçevesinde yazıyorum.
Ya neden hepiniz aynı şeyi söylüyorsunuz? Kaptırmışsınız bir yola gidiyorsunuz insan gibi dinleyeniniz yok.
Cennet falan demedim? Yalan saçma şeyler söyleme.
Dalga geçmiyorum ciddiyim. Siz de ciddi bir şekilde dinleseniz anlarsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.