İnsanlar hayvanlara nasıl eziyet edebiliyor?

Onlara ben insan demiyorum. Genel olarak böyle yaratıklar'ın IQ'su 69 zu zar zor geçiyor çoğuda geçemiyor.

Nereden alıntı hocam biliyor musunuz? Aslını okumak isterim

Nereden alıntı hocam biliyor musunuz? Aslını okumak isterim
True Detective - 1. sezon - Rust Cohle - profil fotoğrafımdaki şahıs.

Bu tarz güzel aforizmaları duymak için diziyi izlemeni öneririm. İlk sezon sadece, 8 bölüm.

Eğitimden kaynaklanıyor. İnsanlara ortaokulda, lisede hayvan sevgisi aşılamak yerine mayoz, mitozu öğretirsen olacağı budur.

Eğer insan masum olsaydı doğal seçilim derdim. Ama diyemem. Çünkü bile bile katletmek ile ortama ayak uyduramamayı birbirine bağlamak mantıksız olur. Tamamen kendini bilmemezlikten kaynaklanıyor. Kibir ve nefret de bu durumu harmanlıyor. Bu olaylar sonucunda karşımıza ruh hastası bir birey geliyor. Eğitim önemlidir.
Eğitimden kaynaklanıyor. İnsanlara ortaokulda, lisede hayvan sevgisi aşılamak yerine mayoz, mitozu öğretirsen olacağı budur.
Mayozla ve mitozla bir alaka göremedim. Birinin yetersizliğinin acısını diğerinden çıkarmak yanlış. İkisi de oldukça gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…