İnsanlar neden birbirlerinin başarısızlıklarına gülüp eğlenir? Neden sorulan her soruya cevap olarak aşağılar ve fırça atar? Neden yapma dedikçe yapar? Neden çatacak yer arar? İnsanların benimle derdi ne? Ben de mi böyle yapmalıyım?
İnsanlar neden birbirlerinin başarısızlıklarına gülüp eğlenir? Neden sorulan her soruya cevap olarak aşağılar ve fırça atar? Neden yapma dedikçe yapar? Neden çatacak yer arar? İnsanların benimle derdi ne? Ben de mi böyle yapmalıyım?
Kendini üstün göstermeyi çalışıyor "moruk havaliyim" havalarına giriyorlar.insanlar neden birbirlerinin başarısızlıklarına gülüp eğlenir?
İnsanı aşağılar kendi ego tatmini kazandırırlar genellikle.Neden sorulan her soruya cevap olarak aşağılar ve fırça atar?
Laftan anlamayan bir kişi olur bunlar, yapma dersen de yine aşağılarlar trajikomik.Neden yapma dedikçe yapar?
Çatacak yer aradan ziyade kendini üstün cıkarmayı "ben de varım" deme cabaları. Bazı istisnalar hariç kötü gününe denk gelir sana patlar tarzı.Neden çatacak yer arar?
Seninle dertleri yok herkese böyle yapma ihtiyacı duyarlar. Kendilerini kandırırlar, gelenek tarzı bir şey oluşmuşİnsanların benimle derdi ne?
Hayır, böyle yapmaman lazım. Boş ver deyip geç, ciddi bir durumsa cevabını ver.Ben de mi böyle yapmalıyım?
İnsanlar neden birbirlerinin başarısızlıklarına gülüp eğlenir?
İnsanlar acımasızdır.Neden sorulan her soruya cevap olarak aşağılar ve fırça atar?
Çünkü yapmaması için bir sebep yok ve onu asla ilgilendirmiyor.Neden yapma dedikçe yapar?
Neden çatacak yer arar?
İnsan işte, heyecan arıyor. İçgüdüsel.İnsanlar neden birbirlerinin başarısızlıklarına gülüp eğlenir? Neden sorulan her soruya cevap olarak aşağılar ve fırça atar? Neden yapma dedikçe yapar? Neden çatacak yer arar? İnsanların benimle derdi ne? Ben de mi böyle yapmalıyım?
Hayır.Ben de mi böyle yapmalıyım?
Kendini keşfet. Sen sen ol öğütleri dinleme. Yanlış yaparak öğren, öğreneceksin ki tecrüben olsun. Bırak havalı olmayı hepsi dalgacı, sevimsizler. İnsan olmayanlara anlatamazsın. Sen aynısını yapsan da bir şey değişmeyecek. Ben de çok yaşadım.İnsanlar neden birbirlerinin başarısızlıklarına gülüp eğlenir? Neden sorulan her soruya cevap olarak aşağılar ve fırça atar? Neden yapma dedikçe yapar? Neden çatacak yer arar? İnsanların benimle derdi ne? Ben de mi böyle yapmalıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.