İnsanlar neden GTX 1050 Ti satın alıyor?

Mutluww

Hectopat
Arkadaşlar, RX 570 ile aynı fiyat değerinde olan ama RX 570'den iki kat düşük FPS değerlerine sahip olan bu ekran kartı neden bu kadar çok satılıyor? Daha demin şu videoyu izledim ve çok şaşırdım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar, RX 570 ile aynı fiyat değerinde olan ama RX 570'den iki kat düşük FPS değerlerine sahip olan bu ekran kartı neden bu kadar çok satılıyor? Daha demin şu videoyu izledim ve çok şaşırdım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Eskinin iyi kartıydı ve 1000tl altına bulundukça hala iyi bir kart. Öncedende furyası çok büyüktü..

Şu anda abarttığınız kadar satılmıyor bu ürün. Sadece 2 sene önceye kadar çok satılıyordu. Onun sebebi de bana kalırsa zamanın ucuz ve her oyunu açan F/P bir ekran kartı olmasıydı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açılın, GTX 1050 Ti sahibi geldi. Sözleri meclisten dışarı sayıyorum, cahil falan yakışmıyor. :D

GPU aldığım dönemde piyasada hiçbir RX kartı yoktu. Olanlar da fahiş fiyattan satılıyordu. GTX 1050 Ti'yi bile standart fiyatların üstünde almıştım, yapacak bir şey yoktu. Ayda yılda bir oyun oynayan, çıkan her oyunu oynama gibi derdi olmayan ve grafik takıntısı olmayan benim gibi ''dedeleri'' çok güzel idare edebilecek bir kart.

Fazlasında gözümüz yok, kafi.

Ben 2 sene önce laptop aldigim için mecburen aldim masaustu kursaydim kesinlikle rx580 alirdim. Ama cok sukur yetiyor. Yeni oyunlarda gözümüz yok. Cod warzone oynayamasam da olur. Battlefield 5 ve Rdr2 oynayabilsem zaten basindan kalkmam, okul uzar. Pubg yetiyor. İki sene sonra okul bitecek vakit bulamayacagiz. (inşallah :D ) Yukaridaki arkadaşın dediği gibi kâfi ve mecburi. :)

AMD ekran kartlarının sürücü sorunlarından dolayı uzun süre uğraşmış birisi yerim performans farkını diyebilir. Bundan dolayı çoğu kişi performansı iyi bile olsa bu markanın ekran kartlarına yaklaşmamayı tercih edebiliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı