İnsanlar neden hile acar?

Ona bakarsanız zamanı boşa geçirmek de Kuran'a göre doğru değil hocam.

Doğru, ben bu kısmına girmedim olayın. Ben hak kısmından bahsediyorum, kul hakkı en büyük günahlardandır sonuç olarak. Hakkını yediğimiz kişilerden helallik almamız gerekiyor, onlar ile yüzleşeceğiz.

Sistem RX 5500 XT var, 16 GB RAM 3000MHz, Intel i5 10. nesil.
Bir de Valorant'ta kötü oynadığın zaman anamı sövmeleri rahatsız ediyor.

Evet. Hepimiz yanacağız. O yüzden sen bize uyup da oyun oynama

Haklısın ama öznel olarak bugün nedense hiç küfretmedim oyundan sinir kapmadım diye.

Dini boyutu da var evet ama ben cami hocası değilim. Muhtemelen bu başlıktaki kimse değil. Vaaz vermek bizim işimiz değil. Herkes işini yapsın. Ortada hepimizin karşılaştığı ve muhtemelen bu başlığı okuyan herkesin bir kere etkilendiği etik bir sorun var. Kısır tartışmaya çevirmeyelim işi, çıkamayız

Dinimi severim ama din le ilgili konuş masak
Haklısın zaten o mahteler benle ilgili değil çok fazla genel olarak hile açan toplumun özeti

Bir de Valorant da kötü oynadığın zaman anamı sövmeleri ratsız ediyor.
Ben de çok iyi oynamıyorum ama kimse şu zamana kadar bana küfür etmedi. Etmek isteyen buyursun. Ama haşlarım. Eğer öyle bir sorunun varsa bunun nedenine bakmak lazım. Beraber oynadığın insanları değiştirmek isteyebilirsin.

Bir sorum var en sevdihin oyunu hile yüzünden bırakmak mı yoksa hile açmak mı dinin bu konuda ne alakası var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…