- Makaleler
- 1
Yok siz yanlış anladınız mizah yaptım ve neden sildiniz merak ettim?
Biraz takıntım var gereksiz maillere her gün mail kontrol eden bir insanım ve sinir ediyor ://
Yok siz yanlış anladınız mizah yaptım ve neden sildiniz merak ettim?
Biraz takıntım var gereksiz maillere her gün mail kontrol eden bir insanım ve sinir ediyor ://
Hileciler bir oyunda başarısız oldukları için hile açıp başarılı olduğunu zanneden şizofren insanlardır.
Hile açarak.
Hayır 3 aylık bir ban sonrasında kalkıyor 2.sini de sınırsız.
Sıkıcı demek istedin sanırım? Maçı kazandığında normalde yaşayacağın o rahatlama hissi olmayacak. Adrenalini sıfırlıyorsun resmen. Hele bu eğer çoklu oyunculu bir oyundaysa oyundaki 10 kişiden sadece 1’i eğlenmiş oluyor. Seninle aynı takımda oldukları, maçı terketmedikleri için takım arkadaşların da ceza yiyor.1. Oyunlar da gerilmeden rahat rahat adam öldürmenin zevkli olması.
Demek ki adil olmayan bir avantajla rakiplerini domine etmek çok hoşuna gitmiş... Pardon, ikinci neydi?3. Oyun zevkini artırması ben açtığım oyunda 30 dk sonra çıkarken 3 saat sonra çıkar oldum.
Evet.2. Kolsuzluk.
Oyundan bıktıysan neden oynuyorsun?4. Başkaları hile açması ve oyundan bıkmak.
Hile açanlara iltifat ediyoruz zaten5. Kötü oynayanların sövülmesi.
Oyunu kaldıramayacak zayıflıkta bir bilgisayarın varsa o oyunu oynama?6. PC kötü olması.
Eğer eşyaları açmak için bir hile bulduysan bizimle de paylaş. Skinlerden biz de nasiplenelim7. Oyunda eşya kazanmak için.
Ve bunu günde 3 saat oyun oynayarak harcıyorsun...9. Vakit azlığından.
Correcto!Not: Hile açmak etik değildir.
Valorant'ın sözleşmesinde sınırsız ban diye bir şey yok Max 12 ay ban atılabiliyor diyebiliyorum ben.
Hileciler bir oyunda başarısız oldukları için hile açıp başarılı olduğunu zanneden şizofren insanlardır.
Oyun geliştiricisinin hileyi engellememesinden dolayı açabilir.
Bunun çok çeşitli sebepleri olabilir mesela kimisi de çok sevdiği sürekli kastığı oyunda hile yapmaz ama ciddiye almadığı bir oyunu açar hile yapar. Tek bir açıklaması yok ama şunu söyleyeyim her başladığı, her oynadığı oyunda ilk olarak hileyi düşünen ve açık arayan kişi yüksek ihtimalle karaktersizin tekidir. Bir tip var o tipler için nasıl bir kelime kullansam bilmiyorum, keko desen değil tiki desen değil. Her şeyi yapmaya hakkı olduğunu sanan, yaptığı hiçbir şey için sorumluluk hissetmeyen yavş. Tavırlı kişiler, işte hep hileyi düşünen kişi böyledir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.