İnsanlar neden hile acar?

  • Konuyu başlatan tkg
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 129
  • Görüntüleme 4B
Çok alakası var efendim, müslüman bir birey diğer insanların hakkına girmemeli, giremez. İnanmıyorsanız diyecek bir şeyim yok. Etik kısmından bakacak olursak; emekle bir yere gelmeye çalışan insanları emeksiz bir şekilde geçince hakkına girmiş olmuyor musun?
Ona bakarsanız zamanı boşa geçirmek de Kuran'a göre doğru değil hocam.
 
Sıkıcı demek istedin sanırım? Maçı kazandığında normalde yaşayacağın o rahatlama hissi olmayacak. Adrenalini sıfırlıyorsun resmen. Hele bu eğer çoklu oyunculu bir oyundaysa oyundaki 10 kişiden sadece 1'i eğlenmiş oluyor. Seninle aynı takımda oldukları, maçı terketmedikleri için takım arkadaşların da ceza yiyor.

Demek ki adil olmayan bir avantajla rakiplerini domine etmek çok hoşuna gitmiş... Pardon, ikinci neydi?

Evet.

Oyundan bıktıysan neden oynuyorsun?

Hile açanlara iltifat ediyoruz zaten :D

Oyunu kaldıramayacak zayıflıkta bir bilgisayarın varsa o oyunu oynama?

Eğer eşyaları açmak için bir hile bulduysan bizimle de paylaş. Skinlerden biz de nasiplenelim :p

Ve bunu günde 3 saat oyun oynayarak harcıyorsun...

Correcto!

Açılan hilenin bahanesi olmaz. Tek taraflı bir şey değil bu. Dijital ortamda olması oyunda hilenin saptanmasını zorlaştırıyor. Ama bu bütün gün köpek gibi çalışmış, akşam eve gelip duşunu almış, yatmadan önce birkaç saatte biraz buhar atmak, eğlenmek isteyen isteyen birinin oyununu mahvetmeyi no.

Sistem RX 5500 XT var, 16 GB RAM 3000MHz, Intel i5 10. nesil.
Bir de Valorant'ta kötü oynadığın zaman anamı sövmeleri rahatsız ediyor.

Evet. Hepimiz yanacağız. O yüzden sen bize uyup da oyun oynama :D
🤣 🤣 🤣 🤣

Doğru, ben bu kısmına girmedim olayın. Ben hak kısmından bahsediyorum, kul hakkı en büyük günahlardandır sonuç olarak. Hakkını yediğimiz kişilerden helallik almamız gerekiyor, onlar ile yüzleşeceğiz.

Haklısın ama öznel olarak bugün nedense hiç küfretmedim oyundan sinir kapmadım diye.
 
Dini boyutu da var evet ama ben cami hocası değilim. Muhtemelen bu başlıktaki kimse değil. Vaaz vermek bizim işimiz değil. Herkes işini yapsın. Ortada hepimizin karşılaştığı ve muhtemelen bu başlığı okuyan herkesin bir kere etkilendiği etik bir sorun var. Kısır tartışmaya çevirmeyelim işi, çıkamayız🙏🏻
 
Ona bakarsanız zamanı boşa geçirmek de Kuran'a göre doğru değil hocam.
Dinimi severim ama din le ilgili konuş masak
Dini boyutu da var evet ama ben cami hocası değilim. Muhtemelen bu başlıktaki kimse değil. Vaaz vermek bizim işimiz değil. Herkes işini yapsın. Ortada hepimizin karşılaştığı ve muhtemelen bu başlığı okuyan herkesin bir kere etkilendiği etik bir sorun var. Kısır tartışmaya çevirmeyelim işi, çıka
Haklısın zaten o mahteler benle ilgili değil çok fazla genel olarak hile açan toplumun özeti
 
Bir de Valorant da kötü oynadığın zaman anamı sövmeleri ratsız ediyor.
Ben de çok iyi oynamıyorum ama kimse şu zamana kadar bana küfür etmedi. Etmek isteyen buyursun. Ama haşlarım. Eğer öyle bir sorunun varsa bunun nedenine bakmak lazım. Beraber oynadığın insanları değiştirmek isteyebilirsin.
 
Çok alakası var efendim, müslüman bir birey diğer insanların hakkına girmemeli, giremez. İnanmıyorsanız diyecek bir şeyim yok. Etik kısmından bakacak olursak; emekle bir yere gelmeye çalışan insanları emeksiz bir şekilde geçiyorsunuz, ne kadar etik tartışılır.
Bir sorum var en sevdihin oyunu hile yüzünden bırakmak mı yoksa hile açmak mı dinin bu konuda ne alakası var.
 

Geri
Yukarı