İnsanlar neden korsan kullanıyor?

@Tokiler Bende bu güne kadar denk gelmedim ama dediğiniz gibi olamaz değil olmuş olabilir. Şunu da eklemek isterim bu gruplar daha çok şan ve şöhret için bu işleri yapıyorlar, isimlerinin duyulması için örneğin hacker grupları bazen sadece saldırı yapar çökertirler bundan bir kazançları olmaz fakat isimleri duyulur bunun gibi düşününüz bu grupları .

Bunu yazmayacaktım ama 500 MB üstü dosyaların VirusTotal'e yüklenmediğini bilmeniz gerekiyor. Sanırım kafanız karıştı.
Atlamış olmalıyım üzgünüm . "cahil" sözünden sonra ne yalan söyleyeyim biraz agresif yazdım .

Saçma değil mi? O kadar insan, onlarca yıldır adını mı duyuruyor? Yaptıkları da yasadışı bu arada. Kim elini bu taşın altına koyar? Yakalanırsa yıllarca hapis yatacak.

Saçma değil mi? O kadar insan, onlarca yıldır adını mı duyuruyor? Yaptıkları da yasadışı bu arada. Kim elini bu taşın altına koyar? Yakalanırsa yıllarca hapis yatacak.
Zevkler ve renkler tartışılmaz . Bu işi zevk için yapanlarda olabilir veya reverse engineering (tersine mühendislik) yeteneklerini geliştirmek için yapanlarda, bu sizin ve benim için saçma olabilir ama onlar için belkide çok değerlidir o yüzden çokta sorgulamamak gerek.

Senin gibi insanların sözüne kanıp Zamunda adlı private tracker'dan, CODEX grubunun paylaştığı ve 1455 kişi tarafından yani en çok indirilmiş Torrent'i indirdim.

Bunu bana mı dedin? Benim dediğimle alakası bile yok bunun. Torrent sitesine girip en yüksek seed alan güvenli olan olmuyor. Torrent sitelerinde verified olan olmayan, sahte olarak artırılmış seed sayıları bir çok kısım var. Ben sana kaç tane kaynak veririm 1 tane virüs sorunu yaşamazsın örneğin. Torrent siteleri ve seed sayıları %100 güvenli kaynak değildir. Eğer CODEX'e güvenmiyorsan dahi (torrent'i bizzat veren onlarsa) güvenli repack yapanlara bakarsın, bir virüs varsa ilk onlar etkilenir.

Düzgün okuyun bari. O torrent sitesinde sadece Orijinal yayıncı bu şekilde paylaşabilir. eğer sahtekar bir kişi oraya CODEX ifadesini eklerse anında banlanır.
Bu arada oyunu CODEX paylaştı. Başkası CODEX adı altında paylaştı gibi düşünmesin. Sadece CODEX bu şekilde paylaşır ve daima en çok indirilen Torrent o'dur.

Zula'ya yüzlerce ₺ yatıran arkadaşlar, CSGO'yu ( Prime ) paralı diye sevmiyor
Neyse o kitleden de kurtulmuş olduk.

Mesela bu konuya yazan kaç forum üyesi COD Modern Warfare a 523TL verebilir ? Bir de bir oyuna 523 TL vermek ne kadar mantıklı sizce ?

Mesela bu konuya yazan kaç forum üyesi COD Modern Warfare a 523TL verebilir ? Bir de bir oyuna 523 TL vermek ne kadar mantıklı sizce ?
Her şeyin alternatifi var demiştim. Onun yerine daha güzel olan Warzone'u oynarım. Veyahut hiç almam.

COD un Warzone modu ile Multiplayer modu birbirinden çok farklı. Kişisel olarak siz Warzonu u daha çok seviyor olabilirsiniz. (Ben de öyle) Ancak diyelim ki Multiplayer oynamak istiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…