- Makaleler
- 42
Azıcık haddini,çapını bil,karşıma cıksan 3 dakika sonra melemeye baslarsin.Konuyu açan ve senin gibi ,böyle saçma sapan gösteriş budalalığı yapanlar cahildir esas gözümde.Korsan kullananlar cahil insanlar oluyor bu konuyu fazla tartışmamak gerekir. Cahile laf anlatılmaz.
Sakin, sakin. İçinden 10'a kadar say.Azıcık haddini,çapını bil,karşıma cıksan 3 dakika sonra melemeye baslarsin.Konuyu açan ve senin gibi ,böyle saçma sapan gösteriş budalalığı yapanlar cahildir esas gözümde.
Ne diyon yavrum,sakinim ben gayet,bak işine. Millete cahil deyip deyip sonra kelle gibi sırıtmazsan problem yok.Sakin, sakin. İçinden 10'a kadar say.![]()
Çünkü çalarsan bunun peşine düşerler ve seni 1 gün içerisinde yakalarlar bunu biliyorsun. Verdiğin örnek oyun piyasasındaki korsan yasaları ve cezaları ile uzaktan yakından alakalı değil. Günümüzde araba çalanların %90 ı yakalanıp ceza alıyor. Ancak kaç korsan oyun oynayan kişi cezalandırılıyor? Neredeyse %0,bilmem kaç.BMW araba alamıyorum fakat alamadığım için gidip çalmıyorum da.
sabit disk yanması az olmuş pc'in havaya uçar filan derseniz daha caydırıcı olur hocamSen virüs görmemişsin. Virüsleri casus Trojan'lardan ibaret sanan ibaret sanan birisi daha. Sabit diskini veya anakartını yakan bir virüse denk geldiğinde at bakalım formatını. Öyle aman aman bir şey sanma o virüsleri. Şurada bir çocuğun yazdığı 2 satır virüsle bile yanar senin sabit diskin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.