İnsanlar neden korsan kullanıyor?

Bana öyle gelmiyor. Orijinal oyun her zaman daha iyidir. Ama pahalılar. Ha bir de para verilecek oyunlar var GTA: The trilogy – the trash Definitive Edition gibi para verilmeyecek oyunlar var.

Oyunlarda parasını hak etmeyen oyunlar var evet. Almaya bile gerek yok onları. Bir kişi bir oyuna 300-500 lira veremez günümüz ekonomisinde ona kimse bir şey diyemez. Ama sadece oyun bazında değil dediğim şey. Son model iPhone satın alıp bedava müzik dinleme uygulaması arayan çok insan gördüm ben ondan da bahsediyorum.

Onu bunu bilmem Türkiye'de oyun oynamak Nusret'te akşam yemeği yemek gibi artık. Dünyanın neredeyse her yerinde oyun en ucuz eğlence ürünlerinden biri. Çok az kişi yeni çıkan bir oyuna 600 lira verip alabilir.

Parası yoktur o yüzden korsan desteklerim ama imkanım olduğu için kullanmam.

Sonunda şu yorumu yazabilecek aklı selim birini buldum.

Harbiden ağır SJW takılıyorlar. Genelde Can Sungur tayfası oluyor

Son model iPhone satın alıp bedava müzik dinleme uygulaması arayan çok insan gördüm ben ondan da bahsediyorum.

Tercih meselesi. Kimisi 5000 TL'lik cihaz alır 2 sene boyunca programlara ve oyunlara 5000 TL öder. Kimisi 10.000 TL'lik cihaz alır 2 sene boyunca bedava program, oyun kovalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…