İnsanlar neden saçma şeylere ilgi ve merak duyar?

O halde itiraf edeyim kanlı etin tadı bana çok hoş geldiğinden bazen çiğ et yiyorum ama çok ufak parçalar halinde. Bunu ailem bilmiyor tabi. Bazen doktora gitmeyi düşünüyorum bununla ilgili ama şimdiye kadar bir sorun olmadığı için vazgeçiyorum.

Normal şeylerin ne olduklarını bildikleri için. Bilmedikleri şeyleri öğrenmek isterler.
Saçma şeyler olduklarını bildikleri halde insanların merak etmesi çok ilginç cidden

Normal değil çünkü merak yani.
Peki sence sebebi nedir?

Ama bu nasıl oluyor diye konuya tıkladın değil mi YouTube'un mekanizması bu bence.

"KILİKBEEEIİİITTTT"
Yes, nasıl bildin

Pika denilen şey, demir eksikliğinde toprak yeme, biblo yemektir. Fakat bu şekilde normal olmayan bir şey içeni ilk defa duyuyorum.
Yorum yapmak için mi yaptın hocam Böyle bir şey yapmıyorum konuyu okudun mu? yoksa ironi filan mi

Ben de tadını gerçekten merak ediyorum Camsil'in.
Çocukken ağzıma sıkmıştım yanlışlıkla, acı soda tadı var tabii o ara direk ağzımı yıkamaya koşmuştum.

Güzel!

Sosyal Deney değil de konudaki sorumun cevabını merak ettiğim için fikir almak istedim Bu forumda her konudan konuşabiliriz. Siz daha samimi yaklaşmışsınız fakat çoğu kişi nasıl yani? diyerek girmiştir elbet
Cannibalism dedected. Aynı uçakta uçmayalım hocam, aman bizleri yersin filan ahahaha Gerçi çoğu lüx steak restorantlar zaten içi çiğ pişiriyor eti, öyle daha güzel diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…