İnsanlar neden sonunda acı çekeceklerini bilmesine rağmen ilişkiye girer?

AresSenseii

Hectopat
Merhabalar. Öncellikle şunu söyleyeyim; niyetim kötü değil. Burada kimseyle kavga etmek istemiyorum, sadece merak etiğim tek bir soru var.

İnsanlar neden ilişkiye girer?

Sonunda ellerine sadece Keder'den başka bir şey geçmeyecekleri bildikleri halde neden ilişkiye giriyorlar? Ben insanların "İkimiz de üzülmedik, normal bir şekilde ayrıldık" lafına inanmıyorum. İlişkiler hızlı başlar, aynı hızda da biter.

Not: Yaşım 16, hiç ilişkim olmadı.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ümit ve nefis diye bir şey vardır. Yaşın küçük olduğu için bu duygu içinde olduğunu sanmıyorum. Yaşın büyüdükçe anlayacaksın.

Merhabalar. Öncellikle şunu söyleyeyim; niyetim kötü değil. Burada kimseyle kavga etmek istemiyorum, sadece merak etiğim tek bir soru var.

İnsanlar neden ilişkiye girer?

Sonunda ellerine sadece Keder'den başka bir şey geçmeyecekleri bildikleri halde neden ilişkiye giriyorlar? Ben insanların "İkimiz de üzülmedik, normal bir şekilde ayrıldık" lafına inanmıyorum. İlişkiler hızlı başlar, aynı hızda da biter.

Not: Yaşım 16, hiç ilişkim olmadı.

Teşekkürler.
Eskiyeceğini bile bile neden bilgisayar alıyorsun? Entry bu kadar.

Hepimiz birer insanız çünkü.

Bir askere yöneltilecek olan "ölüm ile burun buruna yaşadığını bildiğin halde, neden ısrarla savaşmak adına gönüllü olmaktan inatla kendini alıkoymuyorsun?" sorusuyla aynı doğrultuda sayılabilecek bir soru. Cevapları da aynı aslına bakarsak.

Son düzenleme:
Eskiyeceğini bile bile neden bilgisayar alıyorsun? Entry bu kadar.
Ben bilgisayarım ile duygusal bir bağ kurmuyorum. Bence dediğiniz şey pek alakalı değil.
Ümit ve nefis diye bir şey vardır. Yaşın küçük olduğu için bu duygu içinde olduğunu sanmıyorum. Yaşın büyüdükçe anlayacaksın.
Bana inanın, 16 yaşımda çoğu kişinin yaşamadığı duyguları yaşamışımdır.
O kadar güzel geliyor ki sonunu düşünmeyi istemiyorsun bile ama gene gelip buluyor o lanet ayrılık :(.
Sanırım acı bir ayrılık yaşamışsınız. Geçmiş olsun.

@Melih245 fazla duygusuz bir soru mu sordum?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı