İnsanlara özenerek iPhone X aldım satmalı mıyım?

Aynı sorunu bende yaşamıştım. Ve nacizane deneyimim şu, eğer Android ile içli dışlı iseniz, özgür olmak istiyorsanız sakın iOS telefon almayın. Duvar Kağıdını değiştirmekten başka bir seçenek sunmayan bir işletim sistemi. Ayrıca iPhone X baya eski telefon yeni uygulamaları desteklemez.
Kesinlikle tavsiyem Galaxy A34'tür. Ama biraz daha zorlayıp Galaxy A54 alabilirsiniz. En mantıklı telefon o bence.

Sırf Apple logosu var diye alanlardan nefret ediyorum...

Niye ki sana ne zararım oldu? İyi bundan sonra kendi paramı harcarken size danışırım ne yapayım.

Millet birbirinden nefret etmeye yer arıyor.

Aynı sorunu bende yaşamıştım. Ve naçizane deneyimim şu, eğer Android ile içli dışlı iseniz, özgür olmak istiyorsanız sakın iOS telefon almayın. Duvar kâğıdını değiştirmekten başka bir seçenek sunmayan bir işletim sistemi. Ayrıca iPhone X bayağı eski telefon yeni uygulamaları desteklemez.
Kesinlikle tavsiyem Galaxy A34'tür. Ama biraz daha zorlayıp Galaxy A54 alabilirsiniz. En mantıklı telefon o bence.

Zaten Android'e daha yatkınım 2. günden sıkılmamdan belli diğer Android telefon Vivo Y21 kullanışlı falandı ama çok yavaşdı bir anlık hevesle X aldım bende olmadı ikisini satar A54 alırım tertemiz.

Yanlış bilgi
O kadar da değil hocam.
Hocam biraz abartı olsa da öyle ama. Eğer iPhone'u özgürce kullanmak istiyorsanız Jailbreak (root) atmanız gerekiyor o da ne yazık ki sadece eski iPhonelar da var. iOS 15 ve sonrasını desteklemiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar da değil hocam.

Evet öyle bu arada çok boş arayüz saf Android'li telefon bile tekler.

Duayen popülist, overdose popüler kültürden geberecek dedikleri bu olsa gerek (!) tabii ki satmalısın ne yapacaksın başka, 6 yıllık telefonu mu kullanacaksın hocam?

Hocam vallahi çevremde görüyorum 7,8 bile kullanan var şaşırıyorum elimde X i daha değerli görüyorum 😀

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı