İnsanlara tahammülüm kalmadı

Hocam vala resmen beni anlatmışsın nereye gitsem hep kavga stress yeter artık bıktım bende en sonra çekip vuracağım günün birinde birini o olacak illa.

Teşekkür ederim hocam. Her gün eskiden çok yakın olduğumuz ama şu an yüzüme bile bakmayan birini gördüğüm için ve anısı olan yerleri gördüğüm için çok kötü oluyorum.

Dinlersen çok mutlu olurum, hocam.

Bu arada ben de Antalya' da yaşıyorum.
Kaç yaşındasınız hocam?

@Neo.1 eğer olmuyor ise kabullenmekten başka çare yok dostum...

Hocam sorun sadece o kişi değil ki. Sürekli düşüncelerimin önemsiz olduğunu ve çok yalnız hissediyorum. İlgiye ihtiyacım var gibi.

@Neo.1 sizin ihtiyacınız olacak ilgiyi verecek kişi bence böyle olur değer görmeye ihtiyacınız var anladığım kadarı ile.

Keşke...

Hocam zaten ne ailem ne de diğer insanlardan hiç değer görmedim. Okul hayatım boyunca hep zorbalığa uğradım. Sadece bir öğretmenim bana çok değer verdi. Çok utangaç biri olmama rağmen bana çok yardım etti. Beni olduğum gibi sevdi. Sadece bir defa derse katılmadım diye bir sorunun mu var diye sordu. Ama onu kırdım ve barışsak dahi eskisi gibi olamıyoruz. Ona çok ihtiyacım var onunla konuşsam bütün sıkıntım geçecek büyük ihtimal. Eskisi gibi yakın değiliz ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…