İnsanlara ve dünyaya ne gibi katkılarınız oldu?

Ben kırık trafik aynasını belediyeye düzelttirmiştim, insanlığa tek katkım.
Gördüğüm her sorunda belediyeyi ararım, hasta birini gördüğüm zaman yanına giderim gerekirse ambulansı ararım, bir de forumdaki insanlara elimden geldiğince yardımcı olurum. Bu kadar.

Belediyede beyaz masaya kaç tane şikâyet ilettim. Bazıları çözüme kavuştu belki de ama birçoğu hâlâ duruyor.

Technopat'ta birçok insana yardımım dokunmuştur.

Genel olarak iyi olmak yeterli oluyor. Karşımıza zaten fırsatlar çıkar. Biz de doğru değerlendirmeye bakalım. 🙂

Yolda demans hastası birine denk gelip ailesine kavuşturdum,
Aptal olduğum bir dönem, ihtiyacı olduğunu düşündüğüm birine ciddi ekonomik yardımda bulundum - şimdi hiç arkadaşı yok ve etrafa ciddi borcu var, o yüzden ortalarda görünmüyor, o da ayrı fantezi,
Arada parktaki çocuklara şeker veya gofret alırım,
Birkaç öğrenciye ekonomik destekte bulundum, bulunabildiğim kadar,
Birkaç kişiye dil veya program eğitimi verdim ücretsiz,
Yolda salyangoz veya solucan gördüğümde kenara koyuyorum,
İstanbuldaki evimin yakınındaki kargalarla özel bir ilişkim var, martılara gıcığız hep beraber,
Köydeki eşek arıları ve akreplerle anlaşmamız var muhtemelen, ben ve kızım hariç herkesi soktular bunca yıldır,
Bir kere kaybolmuş bir çocuğun ailesini bulmak için uğraşmıştım,
Toplam 3 kere, 2 si otomobil 1'i kamyon, unutulmuş bir yolda akü ile destek atmıştım,
Emin olarak, net, 3 kişiyi intahardan vazgeçirmiştim 2000, 2002 ve 2006 yıllarında,
...
Her ne kadar tavrı belli ve gıcık bir insan olarak algılansam da gerçekten beynini kullanamayacak durumda olan herhangi birine yardım etmekten çekinmiyorum içimden gelirse.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı