Doğru diyorsun ama o konular din veya siyasetten değil. Saygısızlık ve seviyesizlikten kapanıyordu Bu kouyu biraz İslamiyet'ten uzaklaştırmayı başarabilsek sabaha kadar sürer de, arkadaşlar ısrarla İslamiyet'e döndürüyor olayı
Biri sana para teklif etse tutma dese eminim tutmazsin.
Nisa 34 ayeti açıkça kadını dövün diyor. Bunu okuyup ben kadinlarin dövmesi şeklinde anlamiyorum kadinlarin yüceltilmesi, korunmasini gerektiğini anliyorum diyor böyle bir gerici kafaya ne anlatabilirsin ki hiçbir şey anlamazlar.
Boşverin bulaşmayın bu insanlara. Bunlara istediğin kadar delil sun bunlar yine bildiğini okumaya devam eder gerek yok uğraşmaya.
Körü körüne inanan birine asla bir şey öğretemezsin boşuna laf anlatıyorsunuz.
Hade hepinize iyi geceler Allah yar ve yardımcınız olsun.
Ya arkadaşlar Allah beni hayata bir kere getiriyor onda da fakirleri, aç kalanları anlayayım diye oruçla mı hükümlendiriyor? Adem ilk geldiğinde açlık yoktu mantıken sonradan güncelleme mi geliyor.
Allah sana bu kadar nimet veriyor. Gözün, ayağın, elin, vücudun. Karşılığında ise yılın belli bir kısmında kısa bir süre (bana göre) aç kal diyor ibadet amacıyla? Çok mu istemiş?
Neye istiyorsanız ona inanın veya hiçbir şeye inanmayın yeter ki birbirinize saygı duyun. Dinler yüzünden kavga edeceğinize ortak problemlerinizi çözün yeni problemler yaratmayın. Ne yazık ki hepimiz böyleyiz çözüm üretmek yerine yeni sorun çıkarıyoruz. Araştırabilirsiniz hiçbir sorun yok ama araştırırken birbirinize karşı sözlerinize dikkat edin.
Allah sana bu kadar nimet veriyor. Gözün, ayağın, elin, vücudun. Karşılığında ise yılın belli bir kısmında kısa bir süre aç kal diyor ibadet amacıyla? Çok mu istemiş?
Ben Allah'ın karşısına sapasağlam çıkıp "Allah'ım verdiğiniz tüm nimetlerin tadına baktım, yemekte kendini sınırlandırmadım." demek istiyorum. Allah bana "O kadar nimet verdim bu ne cılızlık." dememeli.
İşin espiri tarafı.. Ama saçma bir sebep hala. Öyle bir kitap indirmeliydi ki eşitliği, adaleti sağlamalı fakirliğe yer vermemeliydi. Onun yerine fakirleri anlamamızı istiyor.
Biri sana para teklif etse tutma dese eminim tutmazsin.
Nisa 34 ayeti açıkça kadını dövün diyor. Bunu okuyup ben kadinlarin dövmesi şeklinde anlamiyorum kadinlarin yüceltilmesi, korunmasini gerektiğini anliyorum diyor böyle bir gerici kafaya ne anlatabilirsin ki hiçbir şey anlamazlar.
Boşverin bulaşmayın bu insanlara. Bunlara istediğin kadar delil sun bunlar yine bildiğini okumaya devam eder gerek yok uğraşmaya.
Körü körüne inanan birine asla bir şey öğretemezsin boşuna laf anlatıyorsunuz.
Hade hepinize iyi geceler Allah yar ve yardımcınız olsun.
Doğru diyorsun ama o konular din veya siyasetten değil. Saygısızlık ve seviyesizlikten kapanıyordu Bu kouyu biraz İslamiyet'ten uzaklaştırmayı başarabilsek sabaha kadar sürer de, arkadaşlar ısrarla İslamiyet'e döndürüyor olayı