İnsanları kıskanmaya ve takıntılı olmaya başladım

Herkesin hayatı kendine. Kıskandığın zaman o kişinin yerine geçebiliyor musun? Hayır. Sen kendine bak, diğerlerini boş ver. Kendinin en iyisi olmaya çalış. Başkalarının hayatını takip etmekle sadece kendine zarar verirsin.

Ergenlik kokusu alıyorum ama insanları düşünme daha büyük düşün vizyonunu genişlet insanlar sadece boş konuşur onları kafana takarsan delirirsin boş ver rahatına bak gitsin.

Bunu dinle iyi gelir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Einstein başta olmak üzere tarihteki en önemli insanlar, bilim insanları, büyük müzisyenler, sanatçılar, yazarlar antisosyaldir. Değerini kıymetini bilin. Bu bence bir eksiklik değil.

Oda öyle olmak zorunda değil.

@seffabullut kardeşim bak anlıyorum küçük birisin belli ki ama bunlar sen başarmadan senin olmaz kıskanarak bir şeye sahip olamazsın çalış başarılı ol senin olsun benim başarı hakkında bir blog yazım bulunuyor istersen okuyabilirsin bu hayatta başarılı olmak dışında seçeneğin yok unutma bu maçta yalnızsın ve top sende durup izleyecek misin gol mü atacaksın?

Gerçekten öyle ya da böyle, iyi ya da kötü bir cevap duymak istiyordum ve bu oldu. Gerçekten kişiliğim üzerinde ne denediysem fazla yapay kaldı. Teşekkür ederimm.

Burada anlamadığım bir nokta var. Sosyal beceriler de bir kas gibi geliştirilemez mi?
Yani bir süre kendimi ittirsem, zorlasam zamanla artık benim için bir rutin gibi olacağı için bu çekincelerden kurtulamaz mıyım sizce?

İnsanlar sizi olduğunuz gibi kabul etsin. Neden onlara uyum sağlamak zorunda olasınız? Çevrenize dönün ve iyice inceleyin, o kadar boş ve gereksiz insan var ki. Onlardan biri olmak daha mı değerli sizin için?

Oda öyle olmak zorunda değil.

Değil zaten. Bir başkasıymış gibi davransalar başarılı olamazlardı. Kim ne ise o.

@seffabullut kardeşim bak anlıyorum küçük birisin belli ki ama bunlar sen başarmadan senin olmaz kıskanarak bir şeye sahip olamazsın çalış başarılı ol senin olsun benim başarı hakkında bir blog yazım bulunuyor istersen okuyabilirsin bu hayatta başarılı olmak dışında seçeneğin yok unutma bu maçta yalnızsın ve top sende durup izleyecek misin gol mü atacaksın?
Hocam küçük biri olduğumu nereden çıkardınız?

İnsanlar sizi olduğunuz gibi kabul etsin. Neden onlara uyum sağlamak zorunda olasınız? Çevrenize dönün ve iyice inceleyin, o kadar boş ve gereksiz insan var ki. Onlardan biri olmak daha mı değerli sizin için?
Dediğini anlıyorum. Demek istediğim burada uyum sağlamak istemem değil. Uyum sağlamayı sevmem pek.
Demek istediğim şu: Zaman zaman dışarı çıkıp kafa dağıtacak birini arıyorum ama yok. Ya da sınıfta ders öncesi konuşacak birini arıyorum ama yok. Şuan bunu halletmek istiyorum sadece. Yani kendi arkadaş ilişkilerimde bunları bulamıyorum ve dışarıdan baktığımda inanların arkadaşlıkları daha hoş geldiği için oluşuyor sorunlar.

Hocam küçük biri olduğumu nereden çıkardınız?

Dediğini anlıyorum. Demek istediğim burada uyum sağlamak istemem değil. Uyum sağlamayı sevmem pek.
Demek istediğim şu: Zaman zaman dışarı çıkıp kafa dağıtacak birini arıyorum ama yok. Ya da sınıfta ders öncesi konuşacak birini arıyorum ama yok. Şu an bunu halletmek istiyorum sadece. Yani kendi arkadaş ilişkilerimde bunları bulamıyorum ve dışarıdan baktığımda inanların arkadaşlıkları daha hoş geldiği için oluşuyor sorunlar.

O kadar laf ettim ama siz sadece küçük lafına takıldığınız için arkadaş bulamıyorsunuz. Espri kabiliyetiniz var mı peki?

O kadar laf ettim ama siz sadece küçük lafına takıldığınız için arkadaş bulamıyorsunuz. Espri kabiliyetiniz var mı peki?
Hiçbir şeye takılmadım. Böyle şeylere alınan biri değilim. Hatta ciddi manada hiçbir şeye alınan biri değilim. Sadece sunduğunuz tavsiyeleri küçük olduğumu düşünerek sunmamanız için küçük olmadığımı belirttim.

Niye kıskanıyorsun ki? Sen de herşeyi hazır almak mı istiyorsun, poponu arkadan toplayanın mı olsun istiyorsun?
Hayır. Birinde bir şey var. Çalışarak sahip olmuşsa sıkıntı yok. Hatta saygı duyarım. Ama birinde bir şey var ve doğuştan öyle. O zaman imreniyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı