İnsanları sorumluluk olarak görmek

Edebiyat bilirim ve 35 kişilik sınıfta felsefe dersini dinleyen tek öğrenci idim. Konunu bekliyorum dostum.

Gerçek, kanlı canlı dostlara sahip olamasan da bütün üyeler ve ben seninle her daim dost olacağız bu sitede.
Diğer üyeleri bilmem ama hakkımda böyle düşünen birisi olması çok güzel. İnternetin güzel yanlarından birisi de kimse kimseye zorla cevap vermiyor. Anlıyorsun ki bu kişi yardım etmek istiyor. Teşekkür ederim :)...

Not: Bende felsefeyi tek dinleyendim :D.

Bir faydası olsa kendi elini kendi öperdi :) Bu saatten sonra hiçbir cemaat veya tarikattan hayır geleceğini sanmıyorum, hepsi kendi içerisinde çıkar çatışması yaşıyor.
Samanyolu TV oyuncuları bile daha başarılıydı, numaradan ağladığını kundaktaki bebek bile anlar yani :)

Recep-tayip-erdoğan.png

Lise, üniversite zamanlarımda arkadaş çevrem çok genişti. Her tipten mutlaka birer tane vardı, lisede o kadar çok arkadaşlarımla vakit geçiriyordum ki eve 10 gün felan gitmediğim oluyordu. Arkadaşlarımın kıyafetlerini giyiyordum. Babaları artık bana harçlık felan veriyordu. İnan dolu dolu yaşadım. Telefonumu bazen aramasınlar diye kapatırdım. Gecesi gündüzü yoktu çünkü kimsenin. :D Şimdi senin kafadanım senin kadar kaçmıyorum tabi ki fakat yeni arkadaş istemiyorum. Genelde hep bahane uydururum buluşmamak için. Bir tane arkadaşım yok şuan ve çok mutluyum. Genelde nişanlımla, ailemle ve onun ailesiyle vakit geçiriyorum. Eski günlerin acısını çıkartıyorum. Bu kadar kapalı olma arkadaş çevren olsun. Kafana uyanla takılırsın uymayanla takılmak zorunda değilsin. İstediğin zaman görüşürsün. İnsanların senden istediklerini yapmak zorunda değilsin. İnsanların seni tanımasına müsaade et bazı arkadaşlıklar vardır, gözün kapalı sırtını dayarsın. Bu kadar bencil olma kısma kendinden ruhuna, bedenine eziyet ettirme. Bir kıza gönlünü ver, biraz yaşını yaşa. Kapalı kutu olma, mühürlenirsin açamazlar sonra. :)
Açıkçası hayalim, sevdiğim kızla ve ailemle bir olmak temelde. Ama benim yaşıtımdakilerin gözü dışarıda ki onlara bir şey diyemem. Ailem benim sosyal (normal) bir birey olmamı istiyor, düşünceleri iyi tabii ki ama bazı şeyleri izah edemiyorum. Sanırım daha fazla sorumluluk alarak onları mutlu edebilirim. Kız konusunda da maalesef diyelim, kimse asosyal birisiyle birlikte olmak istemez. Yaşıtım kızlar doğal olarak gezmek ve eğlenmek ister sanırım 25-30 yaşıma kadar yalnız kalacağım. Ama mesajını anladım bir iki dosttan zarar gelmez :).

Bir faydası olsa kendi elini kendi öperdi :) Bu saatten sonra hiçbir cemaat veya tarikattan hayır geleceğini sanmıyorum, hepsi kendi içerisinde çıkar çatışması yaşıyor.
Samanyolu TV oyuncuları bile daha başarılıydı, numaradan ağladığını kundaktaki bebek bile anlar yani :)

Eki Görüntüle 282287
Abi yanlış konuya mı geldin, vermek istediğin mesajı anlamadım da :).

Açıkçası hayalim, sevdiğim kızla ve ailemle bir olmak temelde. Ama benim yaşıtımdakilerin gözü dışarıda ki onlara bir şey diyemem. Ailem benim sosyal (normal) bir birey olmamı istiyor, düşünceleri iyi tabii ki ama bazı şeyleri izah edemiyorum. Sanırım daha fazla sorumluluk alarak onları mutlu edebilirim. Kız konusunda da maalesef diyelim, kimse asosyal birisiyle birlikte olmak istemez. Yaşıtım kızlar doğal olarak gezmek ve eğlenmek ister sanırım 25-30 yaşıma kadar yalnız kalacağım. Ama mesajını anladım bir iki dosttan zarar gelmez :).

Öyle kız seni istesede sen onu isteme. Aklı başında kızlar hala var, sen yeter ki aklı başında olmaya devam et. :)

@BilgisayarKurdu

Bu terslikte bir iş var. :D Olsun efendim biz sizi her haliniz ile seviyoruz. Adınız ve resminiz yeter. :)

Ben kendimi mühürleyeli yaklaşık 5 sene oldu. Önceden ufak bir kalp kapım var idi ve kapattım. Arkadaşlara her zaman açığım ama önce analiz ederim tabi. (y)

Şu anda hayatımda sık konuştuğum ve görüştüğüm 4 arkadaşım var hele ki onlardan birisine canımı emanet edebilirim çünkü tam 14 senedir arkadaşız, bağırsağındaki mikrobu bile bilirim yani.

Eğitim hayatım boyunca istemeyerek 200-250 kişi ile yakın arkadaşlık kurmuşumdur. Çoğu insan benim iç yüzümü ve onunla ilgili düşüncelerimi bilmeden benimle arkadaş olduğunu sanmıştı. :D

Kendimi normal hissettirdiniz teşekkür ederim, konuyu açmak yerine psikoloğa gitseydim 150-200 TL gidecekti yok yere :D. Teşekkür ederim hepinize...

Bu arada psikolog yani özel psikologlar genelde haftalık ücreti 250 TL'cik. Çok uzun süre gittim faydasını gördüm fakat sonra şunu anlıyorsun. Biraz olsun kendinle dürüstçe konuşabiliyorsan sorunu sende çözebilirsin. Ahh ahh o verdiğim paralarla ne sistem toplardım. :D Rica ederim, katkım olduysa ne mutlu bana.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı