İnsanları Spotify oynatma listelerine göre yargılar mısınız?

siyahkedi2

Hectopat
Ben insanların beni dinlediğim müziğe göre yargılamasından çok utanıyorum. Bu yüzden Spotify arkadaş aktivitem kapalı. Siz insanları dinlediği şarkılara göre sınıflandırır mısınız ya da yargılar mısınız?

Yargılamam, yargılayan popüler kültür eşekleri de ne diyorsa takmam. Spotify kullansaydım inan herkesin benim ne yaptığımı görebileceği şekilde ayarlardım. Sen de takma, asıl utanması gereken insanları kişilikleriyle değil de zevkleriyle, dış görünüşüyle vs vs. yargılayanlardır.

Ben insanların beni dinlediğim müziğe göre yargılamasından çok utanıyorum. Bu yüzden Spotify arkadaş aktivitem kapalı. Siz insanları dinlediği şarkılara göre sınıflandırır mısınız ya da yargılar mısınız?
Drill dinleyenleri yargılarım. Anlamsız şarkı sözleri ne dinlediğini bile anlamıyorlar.

Kendiniz ile çeliştiniz anladım siz yargılıyorsunuz. 😅

Aşağıdaki arkadaş gibiyim ben, böyle şarkılar koyup değişik story atan tipleri sevmem fakat bir kişi Ahmet Kaya dinliyorsa, müslüm dinliyorsa laf etmem. Hadise dinliyorsada laf etmem.

Çakal, Reckol gibileri dinleyenleri yargılarım ama geri kalanında sorun yok.

Drill dinleyenleri yargılarım. Anlamsız şarkı sözleri ne dinlediğini bile anlamıyorlar.

Çok anlamlı hocam ne diyorsunuz? (!)
Dondurmam Fanta'lı pepsiki 🇬🇷

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı