İnsanlarla tanışmak lazım mı?

Doğru diyorsunuz bunu düşüneceğim ama bu sürede de hep tek kalacağım bununla nasıl mücadele edeceğim?
Aslında demedim konuda ama ben okul kapandığında yani hazirandan itibaren başka bir ilçeye gideceğim, İzmir'in batısından doğusuna gideceğim yani ve orada çok kişi var, benim olduğum ilçe 100 bin kişi bulunduruyor gideceğim ilçe 800 bin ve daha çok sosyalleşme yeri var. İş bittiğinde ben etkinliklere, kurslara katılmayı yani orada arkadaşlar edinmeyi düşünüyorum ama baktığımızda ben artık 4-5 yıl işi öğrenene kadar orada olacağımdan yeni bir hayat başlıyor ve oradan arkadaşlar edinmek isterim. O zaman arkadaşı boşver kendini geliştir diyorsunuz, güzel diyorsunuz bende bazen onu düşünüyorum ama ben hayata geç kalıyorum. Ben 18 yaşındayım ve sadece bir kişiyi sevdim yani o beni sevdi diyim siz anlayın, 10 gün konuştuk sadece ama sevgili gibi takıldık 3 aydır yüzümüze bakmıyoruz istemedi beni. Bende tamam ilk acemiliği attım bari yaşım 20 olmadan 2-3 sevgili daha yapayım deneyim kazanayım çünkü ben 10 gün birisiyle konuşmuşken karşımda en az 6 ay 1 yıl ilişki yaşamış kişiler gelecek dengeler çok farklı olacak yoksa ben umursamam bunu. Yoksa ben neden bunları düşüneyim değil mi? Ama hayata geç başladım daha başladım bile denemez benim yaşıtlarım kadar olgun olmam lazım.
 
Hocam nakil alın temiz bir sayfa açın derdim ama zaten okul bitiyor. Size tavsiyem futbol basketbol gibi takımlı sporlara gidin oralarda çok fazla arkadaşınız olur ve kendi kafa denginizide bulabilirsiniz.
 
Hep tek kalacağım bununla nasıl mücadele edeceğim?
Hep tek kalmana gerek yok. Farklı insanlarla tanıştıktan sonra bu ucubeleri bırak. Önce arkadaş bul. Sonra eğitim hayatın boyunca yalnızlık çekme.
 

Kaç yaşındasınız? Söylemek istemiyorsan söylemeyebilirsin hocam.
 
Hep tek kalmana gerek yok. Farklı insanlarla tanıştıktan sonra bu ucubeleri bırak. Önce arkadaş bul. Sonra eğitim hayatın boyunca yalnızlık çekme.
Dogru ama nasil arkadas bulacağım? Sinif dışında var arkadasim ama sinif içinde yok. 8 ders boyunca sinif içindeyiz en fazla 2 saat sinif dışındayız bu yüzden sinif ici bulmak lazım ama oda iste. Ya kızlarla oturucam ama onlarla samimiyetim yok yada tek.
Kaç yaşındasınız? Söylemek istemiyorsan söylemeyebilirsin hocam.
18, 12. Sınıfım.
 
Sınıftaki erkek grubundan neden dışlanıyorsun? Bahsettiğin egoist arkadaşlar onlar mı? Kızlarla takılmayı çok fazla belirtiyorsun
 
Sınıftaki erkek grubundan neden dışlanıyorsun? Bahsettiğin egoist arkadaşlar onlar mı? Kızlarla takılmayı çok fazla belirtiyorsun
Hocam sınıfımızda 2 tane erkek grubu var ikiside beni sevmiyor. Bir gruptan 2 kişi milletin içinde sen burda durma git seninle konuşmuyoruz dediler ciddi bir şekilde, diğerleride farklı kafada kafamız uyuşmuyor ve beni çocuk olarak görüyorlar. Egoist denmez ama denedebilir. Kızlarla takılmayı fazla belirtiyorum çünkü erkeklerle anlaşamıyorum yani hiçbir sohbete dahil olamıyorum hiçbir tanıdıklarını ben tanımıyorum çevreleri geniş benim değil bu yüzden de anlaşamıyorum onlarla ve beni yanlarında istemiyorlar. Aslında iyi çocuğum gerçekten etliye sütlüye karışmam ama bilmiyorum sevilmiyorum ben.
 
Kendini asla sınırlama bu hayatta. Kalıplara girme hep yeni, farklı ol.
Hep ilk adımı atan sen ol.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…